Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Podvali cimerima: najbolje prvotravanjske fore za naivne prijatelje

MojFaks | Laganini, 30.03.2016.Podvali cimerima: najbolje prvotravanjske fore za naivne prijatelje

Prvi april samo što nije stigao što znači da svi koji žive s cimerima i cimericama moraju spavati otvorenih očiju...

Svrbe te dlanovi, svrbe te prsti, silno želiš podvaliti cimerima, a ne znaš što i kako? Evo nekoliko ideja koje im možeš servirati. Smijeh zagarantiran!

Eksplodirajuća boca vode


Ovo je jednostavno! Sve što ti trebaju su boca ispunjena vodom i naivan/na prijatelj/ica. Savjet: Iskušaj ovo na mjestu koje ti nije teško očistiti i gdje će ti cimer/ica moći uzeti suhu majicu i presvući se.Plastična folija pred vratima


Probudi se prije cimera i stavi nekoliko slojeva plastične (prozirne) folije pred vrata kroz koja znaš da cimer mora proći. Pripazi ipak kako postavljaš foliju jer bi pad mogao otpremiti cimera na hitnu.Vrata širom zatvorena


Tako jednostavno, a tako smiješno. Funkcionirat će u svakom domu!Madrac koji nestaje


Dok ti je cimo na predavanju, izvuci madrac iz navlake, sakrij ga negdje (u sobi prijatelja) i napravi krevet kao da se ništa nije dogodilo. Kad se vrati kući i baci na krevet – pravi se da nemaš pojma što se dogodilo.

Fora s oglasnikomfoto: njuskalo.hr

Napravi oglas za bilo što što ima tvoj cimer (mobitel, auto, društvenu igru, laptop) i oglasi da to prodaješ u oglasniku. Daj njegov pravi broj telefona. Cijeli dan pokušavat će odgonetnuti zašto mu zvoni telefon i zašto svi pitaju prodaje li svoj laptop ili nudi usluge masaže.

Zmija u krevetufoto: lavirint.rs

Cimer ti uvijek ima razbacan i neuredan krevet? Ubaci gumenu zmiju među plahte i prekrivač i promatraj koliko dugo će mu/joj trbati dok ju ne pronađe. Čut ćeš kad se to dogodi!

I ovaj zlata vrijedan...


Ako i tvoj profesor ima slično pravilo s mobitelima na predavanjima, vrijeme je da ga prestrašiš do smrti. Nije prvi april samo za cimere...L.B./foto: screenshot/YouTube


1. travanj1. aprilprvotravanjske šalecimeriprankoviKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se