Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pojavile su se urnebesne anonimne priče i priznanja cimera - možete prepoznati je li netko pričao baš o vama?

MojFaks | Laganini, 30.05.2019.Pojavile su se urnebesne anonimne priče i priznanja cimera - možete prepoznati je li netko pričao baš o vama?

Život s drugim ljudima, pa čak i kad su u pitanju vlastiti roditelji ili bolja polovica, zna biti pun izazova, prepreka, svađa ali i smiješnih situacija.

Svi koji žive ili su ikada živjeli u cimerstvu znaju da postoji velika razlika između prijatelja i cimera, a to pogotovo znaju oni koji su odlučili živjeti s prijateljima misleći da će to biti najbolje iskustvo, a ispalo je sve osim. Dok jedna osoba može biti odličan prijatelj, isto tako može biti katastrofa osoba za suživot. I obrnuto. Bez obzira smatrate li ih prijateljima ili ne, cimeri vas često poznaju i bolje od njih. Ne kaže se bezveze – ne ulazi u brak dok niste živjeli skupa!

Svi koji žive ili su ikada živjeli u cimerstvu imaju nešto zajedničko. Svi imaju priču. Kolege s portala Idesh.net proveli su malu anketu u kojoj su pozvali čitatelje da podijele sva ona loša i dobra iskustva iz suživota sa cimerima. Preko 100 čitatelja je opisalo najbolje i najgore situacije iz svog suživota s drugim ljudima. Anketa je bila anonimna, no možete li prepoznati je li netko pričao baš o vama?

>> OVDJE pročitajte njihova priznanja - prepoznaje se netko u priči? Ima tu seksa, WC papira, pijanstva... Provjerite!


cimeristanovanjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se