Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pismo koje je oduševilo tisuće sugrađana: Zagrebački student vozačici tramvaja poklonio čokoladu - FOTO

MojFaks | Laganini, 09.03.2018.Pismo koje je oduševilo tisuće sugrađana: Zagrebački student vozačici tramvaja poklonio čokoladu - FOTO

Lijepe geste su uvijek in, a osobito ih zamjećujemo na Dan žena. Tako je jedan student vozačici tramvaja ostavio preslatku poruku te joj poklonio čokoladu uz ispriku da nije stigao kupiti ružu jer je žurio s fakulteta na posao.

Zagrebački student koji se potpisao inicijalima M.T. ostavio je slatku poruku i čokoladu vozačici ZET-a. Njegovo pismo objavljeno je u Facebook grupi Zakaj volim Zagreb, a svatko tko je vidio fotku prozvao je mladog putnika pravim kavalirom.


Izvor: Facebook@Zakaj volim Zagreb

Student se ispričao što nije kupio ružu ili karanfil nego čokoladu za koju se nada da će isto uljepšati dan. Zahvalio se vozačici što savjesno i odgovorno vozi tramvaj te je samo na kraju napisao svoje inicijale. Vjerujemo da je potez studenta putnika zaista i razveselio vozačicu na Dan žena, a isto tako vjerujemo da bi vozačica voljela saznati tko je student kako bi mu osobno zahvalila.

Znate li vi tko se krije iza ovih inicijala?

...Dekan kavalir: I ove godine sve su studentice Ekonomskog fakulteta zbog njega nasmijane...


...One su naše druge mame: Studenti iznenadili tete iz menze pjesmom i ružama...

Ivana Petrić


foto: Facebook@Zakaj volim Zagreb/Pixabay/Pixlr


tramvajDan ženavozačica u tramvajuKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se