Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nije našao dadilju: Profesor tijekom predavanja držao studentovo dijete kako bi on mogao zapisivati

MojFaks | Laganini, 11.03.2019.Nije našao dadilju: Profesor tijekom predavanja držao studentovo dijete kako bi on mogao zapisivati

Studenti koji imaju djecu znaju koliko je često teško uskladiti akademske obaveze i sve obaveze koje slijede dolaskom prinove u obitelj. Komplicirano je balansirati između fakulteta i djeteta – osobito kada je teško naći dadilju. Tako student Wayne Hayer nije imao sreće u traženju dadilje pa je morao doći s bebom na predavanje, ali u pomoć mu je uskočio ni manje ni više nego profesor.

Profesor Nathan Alexander s Morehouse Collegea osvojio je srca korisnika interneta diljem svijeta i to samo jednom fotografijom. Netko od njegovih studenata stavio je fotku profesora Alexandera dok drži dijete tijekom predavanja kako bi tata student koji nije pronašao dadilju mogao zapisivati.

...Preslatko: Studentica nije mogla naći dadilju pa joj je profa 'pričuvala' bebu na predavanju...Upravo zato što je profesorova gesta vrlo simpatična i slatka, odmah je postao internetska zvijezda. Mnogi mu se dive i podržavaju njegov potez, a kako i ne, kada je pomogao svom studentu i malo pričuvao njegovo dijete. Profesor je dobio pohvale pa se među onima koji ga hvale i zahvaljuju našla i studentova supruga, Firda Amalia Hayer."Wayne i ja smo nedavno postali roditelji. On radi dva posla i k tome je redovan student i zato je rijetko kod kuće. Živimo daleko od prijatelja i obitelji pa se često ja brinem za bebu Assatu. Svatko tko je tek postao majka zna koliko to nekada može biti stresno i iscrpljujuće. Zato mi je Wayne htio malo olakšati pa pričuvati bebu. Nažalost, nije našao dadilju pa je otišao s Assatom na predavanje. Hvala profesorima poput Nathana Alexandera koji su puni razumijevanja i suosjećanja.", napisala je studentova supruga na Facebooku.

Bravo za profesora!

Ivana Petrić
foto: Twitter


profesorprofesor držao bebudijeteKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se