Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Preslatko: Studenti platili godišnji odmor omiljenom domaru s fakulteta

MojFaks | Laganini, 28.09.2018.Preslatko: Studenti platili godišnji odmor omiljenom domaru s fakulteta

Studenti su možda siromašna populacija, ali zato imaju jako bogato srce. To osobito vrijedi za studente iz Bristola koji su svom najdražem domaru s faksa platili putovanje i odmor.

Domar Herman Gordon već 11 godina radi na Sveučilištu Bristol te studente svakodnevno dočeka s osmijehom na licu i s ljubaznom riječi. Zbog toga su mu studenti platili godišnji odmor u trajanju od tjedan dana i to na Jamajci, državi u kojoj se rodio. Naime, domar nije u svojoj rodnoj državi bio cijelo desetljeće pa je sada imao priliku posjetiti svoju obitelj u Kingstonu. Studenti su novac za domara skupljali preko crowfunding kampanje.

Studenti su domaru platiti godišnji odmor... izvor: CNN

"Pokrenuo sam crowfunding kampanju jer znam da svi studenti vole našeg domara Hermana i njegovu pozitivnu energiju. Mislio sam da bi mu preko puta na Jamajku mogli zahvaliti na svemu lijepom što čini za nas. ", kazao je pokretač kampanje te ujedno student medicine Hadi Al-Zubaidi.

...One su naše druge mame: Studenti iznenadili tete iz menze pjesmom i ružama...Studenti su skupili 1 500 funti, odnosno otprilike 2 000 dolara što je iznos od preko 12 000 kuna. Kada su vidjeli kampanju uključio se u priču i lanac hotela Sandals Resorts koji je domaru i njegovoj ženi Denise ponudio dva besplatna noćenja u luksuznom smještaju u Montego Bayju.

Domar gotovo cijelo desetljeće nije vidio svoju obitelj koja živi u Kingstonu... izvor: Unsplash

Domar koji se doselio s 12 godina u Veliku Britaniju ostao je dirnut gestom studenata, a u videu trenutka kada su studenti Hermanu obznanili što su učinili, rekao je: "Kada vidite ovako nešto, znate da vas netko voli." K tome, domar i njegova žena na Jamajci su proslavili 23. godišnjicu braka.

Svaka čast studentima, ali i domaru koji ima uvijek toplu riječ za svakog od njih.

Ivana Petrić
izvor: CNN
foto: Unsplash


domarstudenti platili godišnji odmorputovanjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se