Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Preslatko: Studentica nije mogla naći dadilju pa joj je profa 'pričuvala' bebu na predavanju

MojFaks | Laganini, 18.10.2018.Preslatko: Studentica nije mogla naći dadilju pa joj je profa 'pričuvala' bebu na predavanju

Dok je većini studenata glavna briga učenje i odlazak na predavanje, jedan broj njih već ima djecu pa se snalaze na različite načine kako bi uopće mogli biti prisutni na nastavi. Jasno je – dijete netko treba pričuvati pa tako jedna studentica nije mogla angažirati dadilju, ali joj je njena profesorica ponudila jedno vrlo slatko rješenje.

Studentica s Columbia Collegea nije mogla pronaći nekoga tko bi joj pričuvao dijete kako bi ona mogla ići na nastavu. Studentica je trebala održati prezentaciju pa se povjerila profesorici Amandi Stefanski o svom trenutnom problemu. Cool profa joj je ponudila i rješenje. Rekla joj je da slobodno dođe s bebom na predavanje.Prema profesoričinim riječima, ovo nije prvi put da netko od studenata dolazi na predavanje s djetetom te ističe da su vrata njene predavaonice uvijek otvorena za studente roditelje i djecu. Kako bi neometano prezentirala, profesorica Stefanski je studentici ponudila "čuvanje" bebe tijekom predavanja što pokazuju i fotke objavljene na Twitteru – profa je dijete nosila kao u tobolcu. A tako je i neko vrijeme predavala.


...Djeca na ispitnom roku: profesor 'bejbisitao', a kolegica pisala ispit...


Nakon što je javnost vidjela ove fotografije profesorice koja nosi studentičino dijete i drži predavanje, mnogi su komentirali da je Columbia College zaista posebno mjesto s najboljim profesorima.

Ivana Petrić
foto: Facebook@Columbia College SC


beba na predavanjudijeteprofesorica i dijeteKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se