Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Odijelce, rizle, lutka na napuhavanje: Kaži što studiraš, a mi ćemo ti reći koji je božićni poklon stvoren za tebe

MojFaks | Laganini, 05.12.2018.Odijelce, rizle, lutka na napuhavanje: Kaži što studiraš, a mi ćemo ti reći koji je božićni poklon stvoren za tebe

Došlo je doba godine kada nas bliski ljudi ispituju što bismo voljeli dobiti pod borom. Neki će reći da ne žele ništa ili da im je sitnica dovoljna, ali mnogi niti ne znaju koji je idealan poklon za njih.

Poklone neki više vole davati, drugi primati, ali kako god bilo – oni su tu da ljude razvesele. Nema bolje prigode darivanje od Božića pa smo vas malo odlučili riješiti muka, barem što se vašeg poklona tiče. Kako mi to znamo?

...U blagdanskom ruhu: Riješi KVIZ i saznaj koji božićni film predstavlja tebe kao studenta...


Vi ćete nam reći! Zato smo za vas pripremili vrlo jedan zabavan "kvizić" u kojem ćete nam vi reći što studirate, a mi ćemo vam otkriti koji je poklon skrojen točno po vašoj mjeri...i da, ove kartice nemojte shvaćati preozbiljno zato što se ipak malo šalimo.

Izvor: Pexels

Zaboravite na trenutak sve te silne kolokvije i seminarske radove koje morate napisati i utonite u totalno stereotipno carstvo poklona i nasmijte se do suza:Ivana Petrić
foto: Unsplash


kvizstudiranjepokloniKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se