Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Što se onog našeg plana tiče...Studentice nadobudno isplanirale učiti od 9 ujutro pa se dogodilo očekivano

MojFaks | Laganini, 09.05.2018.Što se onog našeg plana tiče...Studentice nadobudno isplanirale učiti od 9 ujutro pa se dogodilo očekivano

Koliko ste se puta s prijateljem ili prijateljicom dogovorili da ćete se sutra rano ujutro naći ispred knjižnice i marljivo se primiti skripti? Sigurno barem nekoliko puta, ali ste ujutro shvatili da navečer zapravo razmišljate puno ambicioznije nego kad se probudite...

Tipični studenti su oni koji otkažu jutarnje učenje s kolegom jer su večer prije mislili da će i ujutro biti toliko motivirani. Ako ste to ikada napravili, čestitamo vam jer to znači samo da ste student od krvi i mesa, a ne robot!

...Uđi i isplači oči - ali samo na 10 minuta! Studentica napravila 'ormar za plakanje' u knjižnici...


...Ponesite šatore i vreće za spavanje: Kako izgledaju knjižnice kada krenu kolokviji...


Poruke koje su razmijenile dvije prijateljice studentice nasmijale su društvene mreže jer su samo jednom rečenicom opisale studiranje. Naime, djevojke su dogovarale učenje sutradan u 9 ujutro. No, kada je došlo jutro, jedna od kolegica se predomislila pa poslala poruku u 5:35 ujutro (ne znamo zašto je tada još uvijek bila budna) da preispituje svoju "nadobudnu" odluku od sinoć i malo razmotre alternativu tom suludom planu.Vjerujemo da studentica ipak nije mogla doći na jutarnji dogovor u knjižnici jer se jednostavno nije mogla pomaknuti iz kreveta, ali to je sasvim normalno za studentske dane.

Ivana Petrić
foto: Facebook@KnjiznicaFFZG


jutroučenje ujutroknjižnicaprijateljiceKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se