Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Sexy profesor: slavni glumac od jeseni predaje na fakultetu

MojFaks | Laganini, 05.07.2016.Sexy profesor: slavni glumac od jeseni predaje na fakultetu

Oni napeti snovi o tome da vam najzgodniji i najprivlačniji glumac predaje na faksu obistinit će se barem nekima od nas studenata. Kolege, zavidimo vam, mrzimo vas, želimo biti na vašem mjestu...

30-oro sretnika koji pohađaju Sveučilište Texas u američkom gradu Austinu jedva čeka jesenski semestar jer će ih u predavaonici dočekati nitko drugi nego super popularni Matthew McConaughey koji će, zajedno s redateljem serije Igre gladi, Garyjem Rossom, predavati kolegij iz teorije i snimanja filmova.


Ovako su sigurno reagirali kad su čuli tko će im biti profesor...

Ponosno sveučilište objavilo je veliku vijest video-kompilacijom njegovih najslavnijih uloga koje obećavaju praktičan pristup kolegiju koji se održava na Koledžu za komunikacije Moody. Tko zna više trikova, savjeta i nezaboravnih anegdota od oskarovca koji je sve slavniji u filmskoj industriji?McConaugheyjev kolegij uglevnom će se temeljiti na njegovom najnovijem filmu "Free State of Jones", priči koja nas vraća u vrijeme američkog Građanskog rata. Njegov lik, južnjački farmer Newt Knight sklapa savez sa odbjeglim robovima s kojima planira uspostaviti slobodnu državu u močvarama Mississippija. Glavni će glumac studentima pokazivati ekskluzivne snimke "iza scene", ali i organizirati barem jedno upoznavanje studenata s glumcima.


Mi ćemo se tješiti ovakvim sličicama...

S obzirom da film još nije ugledao svjetlo dana, studenti ne smiju dijeliti fotografije niti video snimke koje će im McConaughey prikazati na kolegiju.

Možda se i radi o odličnom PR potezu za reklamiranje novog filma, ali svejedno im zavidimo. Koji srećkovići!

L.B./foto: Pixabay


Matthew McConaugheyprofesorSveučilište u TexasuMoody koledžFree State of JonesKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se