Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Šire blagdansko veselje: Studenti Učiteljskog fakulteta snimili simpatičnu božićnu video-čestitku

MojFaks | Laganini, 19.12.2017.Šire blagdansko veselje: Studenti Učiteljskog fakulteta snimili simpatičnu božićnu video-čestitku

Svatko voli dobiti božićnu čestitku, a to dobro znaju i studenti Učiteljskog fakulteta u Zagrebu. Budući da jako vole pjevati i plesati oni su svoju čestitku snimili, a veseli studentu u videu će svima izmamiti osmijeh na lice.

Na zagrebačkom Učiteljskom fakultetu božićna proslava je praktički počela. Vesele studentice i studenti, svi mahom budući učitelji i nastavnici, napravili su svoju video čestitku dok pjevaju poznate Zvončiće i Sretan Božić svakome od Fantoma.Osim studenata, u video čestitki pojavljuju se i zaposlenici fakulteta koji izražavaju svoje želje za nadolazeću 2018. godinu te čestitaju Božić. U ovom simpatičnom videu sudjelovalo je puno studenata, a postigli su baš ono što su i htjeli – proširili su svoje veselje i svima zaželjeli tople i ugodne blagdane.


...Božićno raspoloženje uselilo u osmi paviljon: Adventska sobica studenta Josipa postala pravi hit...


...Top lista iritantnih hitova: Domaći studenti gotovo jednoglasno odabrali NAJGORU božićnu pjesmu...


...Erasmusovci otpjevali božićnu pjesmu i nominirali kolege: hoćete li se i vi pridružiti?...


Ivana Petrić
foto: screenshot/YouTube


Božićbožićna čestitkavideoUčiteljski fakultet ZagrebKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se