Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Sjedneš, otvoriš knjigu, ali i dalje nešto ne štima? Riješi KVIZ i saznaj koje je mjesto za učenje idealno za tebe

MojFaks | Laganini, 22.10.2018. Sjedneš, otvoriš knjigu, ali i dalje nešto ne štima? Riješi KVIZ i saznaj koje je  mjesto za učenje idealno za tebe

Konačno ste se psihički pripremili na učenje i pribavili sve materijale koji su vam za to potrebni, sjeli za stol, krenuli s čitanjem i označavanjem bitnog, ali svejedno nešto ne štima? Možda biste trebali promijeniti lokaciju 'grijanja stolice'!

Ako niste student koji doslovno bježi od knjige i uglavnom krećete s učenjem na vrijeme, ali i dalje se teško koncentrirate i stalno imate osjećaj da nešto nije u redu? Moguće je da vam je lokacija za učenje totalno kriva.

...Lijenost ti je jača strana? Riješi KVIZ i saznaj koji izgovor za ne učenje predstavlja upravo tebe...Premda većina tekstova na tu temu ima i savjete psihologa koji kažu da bi trebali imati jedno mjesto za učenje i držati ga se, nitko ne može točno objasniti po kojim kriterijima bi ga trebali pronaći.

Iako ovaj kviz nisu sastavljali psiholozi, možete ga opušteno riješiti i saznati idealnu lokaciju učenja za vas:Ivana Petrić
foto: Damir Fabijanić/nsk.hr


kvizmjesto za učenjeučenjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se