Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Sluškinja, batler, kuhar: Razmažena studentica unajmila 12 osoba da ju tetoše tijekom studija

MojFaks | Laganini, 11.09.2018.Sluškinja, batler, kuhar: Razmažena studentica unajmila 12 osoba da ju tetoše tijekom studija

Ne da vam se baš spremati tijekom studija, a nije vam baš drago ni kuhati? Baš šteta što niste kćer indijskog milijardera jer upravo će ona tijekom fakulteta imati batlera, sluškinju, privatnog kuhara, garderobijera pa čak i osobu koja će joj otvarati vrata, kako bi joj studijski dani prošli što bezbrižnije.

Indijski milijarder za svoju kćer želi samo najbolje, pa će joj tako unajmiti kućno osoblje koje će se sastojati od 12 osoba koje će ju paziti i čuvati za vrijeme njezina studija u Škotskoj na prestižnom Sveučilištu St. Andrews, osnovanom još u 15. stoljeću, piše Večernji list.

Izgled Sveučilišta St. Andrews u Škotskoj... izvor: studyabroad.arcadia.edu

Za vrijeme njezina četverogodišnjeg školovanja, na ''princezu'' će paziti sluškinja, domaćica, privatni kuhar, konobar, garderobijer, batler. Svi oni bit će zaduženi za klasične kućne poslove, kao što su postavljanje stola, pranje prljavog posuđa, peglanje, čak i za otvaranje vrata, što će bogatoj studentici omogućiti nesmetano uživanje u fakultetskim danima. Samo za osobu koja bi trebala otvarati vrata osigurana je plaća od 30 000 funti godišnje, prenosi Večernji.

...Na faks stižu Porscheom: Gdje se nalaze sveučilišta za 'bogate klince'?...


Obitelj je tražila da osoblje bude "opušteno, pažljivo i s energičnom osobnošću". Ovo je dokaz da će roditelji zaista sve napraviti za svoju djecu, naravno ako mogu, što ovoj obitelji zasigurno nije problem. Što bi se reklo, ima se, može se!

Ivana Petrić
izvor: Večernji list
foto: ilustracija/Unsplash


najbogatija studenticakuharbatlerspremačicarazmažena studenticaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se