Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Šok i nevjerica: Studenti okitili kuću lampicama, ali zgrozili susjede - evo zašto

MojFaks | Laganini, 06.12.2018.Šok i nevjerica: Studenti okitili kuću lampicama, ali zgrozili susjede - evo zašto

Ukrašavanje zidova i prozora lampicama u predblagdansko vrijeme je sasvim normalna scena, ali kada netko ukrasi kuću lampicama u obliku penisa, tada se zasigurno može reći da se tako nešto ne viđa često. Pitate se tko bi tako okitio kuću? Odgovor je: studenti.

Studenti svoju kreativnost ponekad znaju pokazati na totalno krivi način, a najnoviji svjedoci za to su susjedi u engleskom gradu Readu. Zašto? Zato što su božićne lampice postavili u obliku penisa što je jako zgrozilo susjede te nasmijalo internetske trollove diljem svijeta. Stephen Bailey-Todd, 53-godišnji prvi susjed ovih "šaljivih" studenata, kaže da je bio u šoku kada je vidio ukrase postavljene u obliku muškog spolnog uda.

...Ni Grinch im nije ravan: Studenti žele zabraniti Božić na kampusu..."Iskreno, ostao sam šokiran kada sam vidio kako je grupa studenata koja živi u toj kući postavila lampice. Jako je čudno vidjeti ogromni penis koji ti svijetli u facu.", prokomentirao je susjed.Drugi susjed pak smatra da bi studenti trebali dobiti kaznu i da će netko s fakulteta vidjeti što su učinili jer misli da njegovo dijete, kao i druga djeca u susjedstvu ne bi trebala vidjeti svijetleći penis. Za sada se ne zna što će biti sa studentima i jesu li možda ipak maknuli svoje "remek djelo" s kuće.

autor: MojFaks
foto: Pexels


ukrasistudenti okitilipenislampiceKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se