Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Još malo pa nestalo: Jedinstvena prilika da omiljenu poslasticu kupite za samo 2 i pol kune

Objavljeno prije 23 sata u Laganini

Vjerojatno ne postoji osoba na svijetu koja je probala Kinder Bueno i rekla da ga ne voli ili da ga više neće probati. No, često između nas i omiljenog slatkiša stoji naš studentski budžet koji nam rijetko kada dopušta čašćenje ovom čokoladom. No, Žabac Food Outlet na svojim policama Bueno prodaje za 2,50 kune!

Iskoristila duge noge: Studentica se pohvalila svojom metodom varanja na ispitu pa izazvala bijes

Objavljeno jučer u Laganini

Kako vrijeme odmiče i tehnologije napreduju, studenti pribjegavaju različitim metodama švercanja pa se tako tu nađu bubice i slični šalabahter 'gadgeti'. Iako bi za ispite trebali učiti, neki studenti i dalje pribjegavaju dobrom starom švercu na papiriću, a neki idu i korak dalje pa cijeli šalabahter napišu na vlastitoj koži. To je napravila i studentica čiji je pothvat javno podijelio njen kolega.

Horor u wc-u knjižnice: Studentica pronašla kameru i mikrofon

Objavljeno prije 6 dana u Laganini

Zadnje stvari koje priželjkujemo prilikom odlaska na wc su kamera i mikrofon. Jer, privatnost! Stoga ne čudi da je ovo neugodno otkriće šokiralo studente.

Prijemni na faksu vam je težak? Obrišite suze i pogledajte kakvo je to mučenje nekada bilo

Objavljeno prije 6 dana u Laganini

Kada kažemo da je prijemni ispit na nekom fakultetu 'muka živa' tada uglavnom mislimo na trajanje te težinu, ali nismo svjesni kakva je to doslovce tortura bila prije 200 ili 300 godina. Naime, u srednjem vijeku tijekom prijemnog ispita studente su udarali i maltretirali.

Sramota u Splitu: Iznajmljivačica htjela izbaciti studente zbog turista, svađala se, a jednog i ugrizla

Objavljeno 12.07.2017. u Laganini

Još jedan incident dobro poznat mnogim studentima koji studiraju na Jadranu i muku muče s traženjem smještaja u sezoni...

Zrće u dvorištu: Student iz Međimurja za prijatelje napravio bazen od slame

Objavljeno 11.07.2017. u Laganini

Dok mnogi godišnje odmore provode na plažama diljem Jadrana, dio nas rashlađuje se na lokalnim rijekama i kupalištima. Ipak, ima i onih koji su nešto inovativniji, a jedan takav slučaj zabilježen je u međimurskom mjestu Turčišće.

Strani studenti oduševljeni Splitom: 8 razloga zašto ljetovati u 'najcool studentskom gradu'

Objavljeno 10.07.2017. u Laganini

Rijetko koji stranac nije oduševljen Hrvatskom nakon posjeta, osobito Dalmacijom i Istrom. Isto vrijedi i za Irske studente koje je očito toliko fascinirao Split da su ga nazivaju 'najcool studentskim gradom u Hrvatskoj' pa su o tome napisali i članak.

'Nekada se osjećamo kao da jedemo g*vna': Dečki s prava učili za ispit s četkom za wc

Objavljeno 07.07.2017. u Laganini

Samo oni koji su na vlastitoj koži iskusili studiranje znaju da to ponekad može biti, prostim rječnikom rečeno, pravo jedenje g*vana. Budući da svi studenti suosjećaju jedni s drugima kada je ta 'radnja' u pitanju, studenti prava snimili su smiješan klipić koji pokazuje kako uče studenti prava.

Urnebesni video: Huligani iz gimnazije pokazali razlike između srednjoškolaca i 'fakultetlija'

Objavljeno 06.07.2017. u Laganini

Svi studenti znaju da je postoje velike između života u srednjoj i onog na fakultetu pa tako dok smo srednjoškolci marljivo učimo za testove dok na faksu partijamo do jutra čak i noć prije ispita. Mnogobrojne razlike između srednjoškolskog i studentskog života vjerno i humoristično su prikazali dečki iz ekipe Huligani iz gimnazije.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se