Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

'Buraz, hajdemo se đorati': Student zamijenio hlače sa strancem da ne zakasni na faks

Objavljeno 15.04.2019. u Laganini

Odavno znamo da su studenti vrlo dovitljivi, ali nema snalažljivijeg studenta od 19-godišnjeg studenta kemije. Naime, on je obukao kraće hlače na fakultet jer je taj dan bilo lijepo vrijeme, ali je zaboravio da na laboratorijskim vježbama mora imati dugačke hlače. Na tu činjenicu je zaboravio pa se usput zamijenio sa strancem za hlače kako ne bi zakasnio na faks i dobio manju ocjenu.

Neodgovornost na djelu: Zbog dejting aplikacija porastao broj spolnih bolesti među studentima

Objavljeno 11.04.2019. u Laganini

Mnogi strahuju od spolno prenosivih bolesti pa se zato tijekom seksa štite prezervativima. No, čini se da to ne vrijedi i za studente. Naime, rezultati jednog istraživanja pokazuju porast spolnih bolesti među studentima i to zbog dejting aplikacija poput Tindera.

Buba švabe svud: Student htio pojesti kolač iz slastičarne u biblioteci i ugledao odvratan prizor

Objavljeno 11.04.2019. u Laganini

Studenti nakon učenja obično vole nešto prigristi, a najčešće se radi o desertu. Čokolada nekako najbolje sjeda nakon 'buljenja' u skriptu pa je isto htio napraviti i beogradski student nakon što je bio u Narodnoj biblioteci Srbije. Ondje se nalazi i slastičarnica, no ugledao je gadljiv prizor i odustao od kolača.

Oštetili Apple za skoro milijun dolara: Studenti godinama uvozili lažne iPhone uređaje iz Kine

Objavljeno 10.04.2019. u Laganini

Dva kineska studenta iskoristili su Appleovu politiku zamijene neispravnih mobilnih telefona ispravnima pa tvrtki nazad slali krivotvorene iPhone uređaje. Njihova 'akcija' je trajala dvije godine, a u to vrijeme su stigli poznatog tech giganta oštetiti za 900 tisuća dolara.

'Bravo' majstori: Pogledajte zbog kojeg je detalja pod na medicini postao sprdnja FOTO

Objavljeno 08.04.2019. u Laganini

Fotografije u stilu 'you had one job' uvijek nasmiju pučanstvo, a jedna takva stiže s Medicinskog fakulteta u Beogradu. Kada vidite o čemu je riječ, jednostavno ćete morati reći 'bravo majstori!'...naravno, ironično!

Mmm: Planirate dijetu? Ništa od toga jer dolaze četiri nova Kinder sladoleda

Objavljeno 04.04.2019. u Laganini

Otkad smo klinci bili (doduše malo ružniji od onog nasmijanog dječarca na ambalaži) obožavamo sve što ima veze s Kinderom. Čak i danas smo slabi na crveno-bijele omote i čokolade s mliječnim punjenjem.

Uzor svima: Student 'žrtvovao' proljetne praznike kako bi počistio smeće s plaže VIDEO

Objavljeno 03.04.2019. u Laganini

Premda je uvriježeno mišljenje da su studenti lijeni i previše pasivni, svakodnevno se može vidjeti da to nije tako. Živi dokaz za to je student Joshua Caraway koji je za vrijeme proljetnih praznika odlučio pokupiti smeće s plaže. Inače, studentski proljetni praznici su u SAD-u i u Europi inače poznati po partijanju studenata.

Povratak u srednji vijek: Studentski dom u Zagrebu STROGO zabranio seks u sobama. Kazne su drastične!

Objavljeno 01.04.2019. u Laganini

19-godišnja Draženka iz Zadra neugodno se iznenadila kad su je jutros pozvali da se hitno javi u Upravu studentskog doma, navodno zbog grubog kršenja pravila ponašanja. Ništa joj nije bilo jasno, budući da kod nje nikakvih tuluma i kršenja pravilnika nije bilo za vikend, a i cimerica joj je išla za vikend doma.

Ležiš, a para ide: Sada možete zaraditi preko 120 tisuća kuna za 60 dana provedenih u krevetu

Objavljeno 29.03.2019. u Laganini

Krevet vam je omiljeno mjesto i mogli biste u njemu ležati danima bez grižnje savjesti? Odlično! NASA ima posao za vas!Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se