Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Za rokove dušu dalo: recept za kavu koja vas drži budnima i do 18 sati

Objavljeno 07.10.2016. u Laganini

Kada bi nam netko rekao da je bio budan preko 16 sati pomislili bismo da ta osoba ima kroničnu nesanicu ili da je 'napudrala nos', ali vjerovali ili ne postoji recept za kavu koja ljude drži budnima više od pola dana.

Baš i nisu tako super: Precijenjene stvari u studentskom životu

Objavljeno 06.10.2016. u Laganini

Kada prestanemo brojati koliko krigli piva možemo popiti u sat vremena i krenemo brojati režije koje imamo za platiti ovaj mjesec znamo sa sigurnošću da je 'bezbrižno' studentsko vrijeme iza nas.

Prokletstvo timskog rada: najgore vrste kolega s kojima ćeš raditi grupne projekte

Objavljeno 06.10.2016. u Laganini

Grupni projekti su ono na što uglavnom zamračimo, a posebno onda kad u grupi završimo s onima koje najblaže rečeno možemo nazvati 'mrtvnim puhalima'.

Spavajte ako vam je život mio: Rano buđenje može vas ubiti!

Objavljeno 05.10.2016. u Laganini

Znanost nam uglavnom olakšava život pa je to napravila i ovaj put: rezultati novog istraživanja pokazuju da bi itekako trebali odspavati koji sat više ako želimo dočekati starost.

Za sve 'uvlakače', lijenčine, škrtice: Ponašanja na fakultetu koja bi trebala biti kažnjiva zakonom

Objavljeno 04.10.2016. u Laganini

Bit ćemo malo pasivno-agresivni i reći da se neki ljudi na fakultetu ponašaju totalno kao kod kuće i s takvim ponašanjem pobuđuju gnušanje i mržnju u našoj utrobi pa dišemo u vrećicu čim ih ugledamo.

Ova pamet, ali one godine: Što bih na apsolventskoj godini poručila sebi brucošici?

Objavljeno 03.10.2016. u Laganini

Nerijetko možemo čuti nekoga tko je na pragu četrdesete da kaže nešto u stilu: 'Da su mi barem te mlade godine i ova pamet, gdje bi mi bio kraj...' i odmah pomislimo: 'Sad ti je kasno!'. No, često nismo ni svjesni da ćemo točno tu istu rečenicu izgovarati i mi kroz nekih pet godina.

Odličan trik s kalkulatorom: saznaj bilo čiji broj mobitela

Objavljeno 30.09.2016. u Laganini

Napokon i oni među nama koji nose kalkulatore veličine daske za peglanje došli na svoje...

Romantična, intuitivna ili strastvena: Kakva si u vezama prema fakultetu na kojem studiraš?

Objavljeno 30.09.2016. u Laganini

Tijekom fakulteta imamo puno značajnije ljubavne veze od onih u srednjoj školi ili barem tako mislimo. Za vrijeme petogodišnjeg studiranja netko se zaljubi i ostane s tom osobom i nakon diplome dok netko promijeni deset prijatelja s povlasticama i vodi se onom 'vjetar se vezat' ne može'.

Endemske vrste s fakulteta: Tipovi profesora koje ćeš susresti tijekom studiranja

Objavljeno 29.09.2016. u Laganini

Kada idemo u srednju mislimo da smo se nagledali i naslušali svakakvih profesora, ali čim pređemo prag zgrade faksa to se odmah promijeni i shvatimo da smo bili u zabludi. Tek tijekom studija možemo vidjeti da su profesori iz srednje med i mlijeko.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se