Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Genijalan potez studentskog kafića: Ostaviš staru skriptu na polici - dobiješ besplatnu kavu

Objavljeno 06.11.2017. u Laganini

Razmjena knjiga u Hrvatskoj dobro funkcionira među srednjoškolcima, a pitanje je, postoji li razmjena skripti za studente? Mi za to još nismo čuli, ali razmjenu skripti možete doživjeti studirajući u Osijeku. Naime, osječki Campus Caffe je u svoj prostor stavio policu za skripte pa ondje možete ostaviti svoju staru skriptu, uzeti novu i za to dobiti kavu za 'dž'.

Predrasuda ili loša reputacija? Studenti nam otkrili na kojim fakultetima ne bi studirali NI U LUDILU i zašto

Objavljeno 03.11.2017. u Laganini

Studiranje je jedno od ljepših razdoblja u životu mladog čovjeka, a fakultet bi trebali upisivati u skladu s vlastitim preferencijama da bi ga lakše studirali, brže završili te na koncu radili ono što nas interesira i ispunjava. Budući da je ponekad teško odlučiti koji bismo fakultet htjeli upisati, vrlo je lako odlučiti što od fakulteta nikako ne dolazi u obzir.

Nisu samo za 'teganje' i smijanje: Kolegiji o memovima uskoro na poznatom fakultetu

Objavljeno 02.11.2017. u Laganini

Čini li se i vama da se komunikacija na društvenim mrežama pretvorila u označavanje osoba pod smiješnim sličicama? Teško je odoljeti kad naiđemo na nešto komično što nas podsjeti na kolegu, prijatelja ili člana obitelji, no čini se da se u memovima krije još mnogo toga...

'Upisao sam faks samo zbog prava': 8 izjava koje pokazuju da si tipični hrvatski student

Objavljeno 31.10.2017. u Laganini

Bezbroj puta smo na internetu naišli na članke tipa 'Ako radite to i to onda ste tipični Hrvat' baš kao i one 'Ovo su znakovi da ste tipični student' pa smo se zapitali, što to pokazuje da je netko student iz Hrvatske?

Otvorio pitanje za pola milijuna pa odustao: Student Tvrtko u kvizu osvojio 125 tisuća kuna

Objavljeno 30.10.2017. u Laganini

HTV-ov kviz 'Šifra', čije je zaštitno lice voditelj Joško Lokas, sinoć je bio pun uzbuđenja za studenta iz Donjeg Miholjca. Slavonac Tvrtko Pleić studira geografiju i povijest, a u sinoćnjem je kvizu osvojio 125 tisuća kuna te nije htio riskirati i ići dalje. Samim time postao je treći natjecatelj 'Šifre' koji je otvorio pitanje za pola milijuna kuna.

Biseri profesorskog neznanja: Studenti se prisjetili situacija kad ih je neznanje profesora šokiralo

Objavljeno 27.10.2017. u Laganini

Premda se ponekad čini da profesori postoje samo da bi studentima zagorčali život i 'natovarili' im tonu gradiva na leđa, sami znamo zašto su profesori na fakultetu – da nas nauče onome što će nam trebati u budućem poslu. Osim toga, oni nas potiču na razmišljanje i trebali bi biti stručnjaci u svome području pa zato ostanemo blago šokirani kada ne znaju nešto iz svog 'faha'.

[VIDEO] Studenti s 'pederušama' rasturili na podiju: Pogledajte kako plešu bolje od najboljih cheerleadersica

Objavljeno 27.10.2017. u Laganini

Ne, nisu se maskirali u kolegice nego su obukli kratke hlače, opasali se 'pederušama' i rasturili toliko da su oduševili milijune ljudi...

Prvi spojio espresso i pivo: Student Luka kuha najbolju kavu u Hrvatskoj

Objavljeno 27.10.2017. u Laganini

Kultura ispijanja kave odavno se ukorijenila u hrvatsku tradiciju, a druženje uz kavu koje traje kraće od tri sata zvuči kao kratak susret. Na nedavno održanom natjecanju barista pobijedio je student Luka Panović. Osim što zna tajnu savršenog cappuccina ili macchiata, on je svojom inovativnom kavom osvojio ljude. Radi se o spoju piva i espressa.

[FOTO] Ne sudi u sudnici, nego na terenu: Studentica prava zaludila nogometne fanove

Objavljeno 25.10.2017. u Laganini

Ima 20 godina, a osim što studira pravo bavi se i suđenjem na utakmicama poljskih nogometnih klubova.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se