Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Cement ili lokvica? Kad je Čokolino u pitanju, postoje samo 2 vrste ljudi! FOTO

Objavljeno 03.10.2019. u Laganini

Generacijama omiljeni obrok dijeli ljude u dva tabora: koji je tvoj?

'KO IMA 'VAKI?! Uhvatio studenticu da prepisuje na ispitu, ali joj dao prolaz kad je vidio šalabahter! FOTO

Objavljeno 03.10.2019. u Laganini

Profesor s Kijevskog nacionalnog sveučilišta Taras Ševčenko uhvatio je kolegicu u prepisivanju tijekom ispita. Ako ste mislili da je nesretna studentica iz cijele situacije izašla posramljena uz komentar 'vidimo se na sljedećem roku', varate se...

TRAŽI SE PEPELJUGA SA SAVE: Ostavila 9 pari obuće u domskoj sobi! FOTO

Objavljeno 02.10.2019. u Laganini

Studentske grupe domova na Facebooku, služe mnogim stvarima. Tako je u popularnoj grupi 'Save' objavljena fotka putem koje se traži moderna Pepuljuga, koja je u staroj sobi ostavila ne jednu cipelicu, već čak devet pari cipela!

Da šah-matiraju ovu godinu na faksu: U dvorištu studentskog centra osvanuo gigantski šah! FOTO

Objavljeno 02.10.2019. u Laganini

Veliko iznenađenje dočekalo je jučer studente koji studiraju u Varaždinu.

Popularni Jaques Houdek poželio sreću studentima – zaradio tisuće lajkova fotkom 'prije i poslije menze'...

Objavljeno 01.10.2019. u Laganini

Osim što je svim studentima poželio sreću na početku još jedne akademske godine, možemo dodati da ih je suptilno upozorio na kilograme koji bi se, peglanjem ikise, mogli polako početi skupljati 'oko struka'...

Vreća vitamina po cijeni bureka: Posjetili smo najdraži štand svih studenata i probali robu 'kralja mandarina'

Objavljeno 30.09.2019. u Laganini

Studentima nakon ljeta i slobode, dolazak jeseni zasigurno nije najdraža stvar na svijetu. Počinje faks, jutarnja predavanja, kiša koja ne prestaje padati, ali jedna stvar možda popravlja prosjek: stižu i mandarine koje, sudeći po objavama u Facebook grupama i Instagramu, studenti vole i fotkati i jesti. Čini se da su, pored ljekovitosti hmelja, svjesni i značaja vitamina C.

Ostala bez majke, brine za svoju obitelj: Djevojčica kojom se ponosi Hrvatska sada studira u Požegi

Objavljeno 30.09.2019. u Laganini

Ranka je devetnaestogodišnjakinja koja već godinama brine o svojoj obitelji. Uz školske obaveze, od svoje desete godine vodi brigu o domaćinstvu, starala se o bolesnoj majci, prabaki i pradjedu te bratu Marku koji je imao manje od tri godine kada im se majka teško razboljela.

Kome se još uči? Ovi su studenti završili faks 'na bubicu'

Objavljeno 27.09.2019. u Laganini

Tko god kaže da akademska zajednica ne ide u korak s tehnologijom, zaboravlja na onaj dio studentske populacije koji ispite polaže prepisivanjem. Ima tu i dalje oldschool metoda poput prepisivanja sa skripti, ali većina se ipak modernizirala. Posljednjih godina veoma su aktualne različite vrste bubica i kamerica vrlo dostupnih većini studenata, to su i satovi za prepisivanje i mnoštvo drugih gadgeta.

'But first - let me take a selfie': Saznali smo kakve su selfi navike hrvatskih studenata i studentica!

Objavljeno 26.09.2019. u Laganini

Magistrica Kristina Pšenko sprovela je istraživanje o učestalosti selfiranja među hrvatskim studentima. Na uzorku od 530 studenata, dobila je zanimljive rezultate. Kako su studenti izjavili, najviše ih slika selfie fotografije kako bi obilježili određeni trenutak (njih 72,8%), a odmah iza slijedi selfiranje kada se osjećaju lijepo (71,7%).Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se