Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

VIDEO Studenti strojarstva od Barbie auta napravili pravu jurilicu za utrke

Objavljeno 12.02.2018. u Laganini

Tko kaže da Barbie auto ne mogu voziti i dečki? Ako to netko i tvrdi, tu su studenti strojarstva koji su dokaz da pink autić, namijenjen djevojčicama, mogu voziti i odrasli dečki. Pogotovo nakon što ga nabriju i od njega naprave rozi trkaći automobil.

'Sanjala sam da se najneprivlačniji profesor skinuo': Saznali smo koje to najgore NOĆNE MORE muče naše studente tijekom studija

Objavljeno 09.02.2018. u Laganini

Noćna mora je po definiciji neugodan san u kojem osoba doživljava strašne scene koje joj izazivaju strah, tjeskobu, žalost i očaj. Premda nas ova definicija podsjeća na jedan dio studiranja, svi smo barem jednom imali loš san u kojem su glavni akteri bili faks, profesor ili ispit.

Od 1000 stranica - mikroskopski šalabahter: Ovo su sve super-moći koje studenti koriste tijekom rokova

Objavljeno 09.02.2018. u Laganini

'Odrasli' će reći suprotno, ali studenti znaju koliko studentski život može biti težak. Kako bi ga uspješno preživjeli, studenti baš poput Harryja Pottera često moraju čarobirati da bi stigli sve obaviti. Te studentske super-moći uglavnom im pomažu za vrijeme sezone ispitnih rokova.

FOTO Veš se kuhao u loncu, izlazilo se na ulice, nije bilo mobitela: Bivši stanar pokazao nam kako se prije 30 godina živjelo na Savi

Objavljeno 07.02.2018. u Laganini

Studentski dom Stjepan Radić oduvijek zrači posebnom energijom i toplinom. Da je tako bilo i nekada, prije gotovo 30 godina, svjedoči i profesor Damir Tomas koji je za vrijeme studentskih dana stanovao u kultnom zagrebačkom domu.

Stigli prvi ovogodišnji snjegovići: Studenti u sitne sate u dvorištu doma napravili nove sustanare

Objavljeno 07.02.2018. u Laganini

Snijeg je ove napadao sa zakašnjenjem u mnogim dijelovima Hrvatske, a zabijelio je i Zagreb. Osim što je snijeg razveselio uglavnom djecu i kućne ljubimce, posebno su mu se razveselili i studenti iz zagrebačkog studentskog doma Stjepan Radić.

FOTO Knjige u tuš kadi, noge na zidu: Ovo su najluđi položaji u kojima uče domaći studenti - kad stvarno zagusti

Objavljeno 06.02.2018. u Laganini

Ispitni rokovi su ono vrijeme kada studenti počnu sumnjati u to da su studentski dani najbolji dani u životu...

'Ako ću već pasti, bar da budem lijepa': Studenti s najvećih hrvatskih sveučilišta savjetuju kako pasti ispit SA STILOM

Objavljeno 05.02.2018. u Laganini

'Ako već padaš ispit, onda ga padni sa stilom' kažu nam kolege kada smo vidno uznemireni oko pada ili prolaska na ispitu. Ili kada jednostavno i njih boli briga za sudbinu rezultata ispita. Međutim, što to zapravo znači?

Dovoljno je ovih 5 sitnica: Studentica političkih znanosti otkriva kako se zaposliti na njenom faksu

Objavljeno 05.02.2018. u Laganini

Što studente najčešće izluđuje kod profesora i asistenata? Isto ono što izluđuje profesore kod studenata – nemar i ofrlje obavljen posao.

FOTO Trik koji spašava zaboravne tijekom rokova: Više nikad nećete zaboraviti ponijeti indeks na faks

Objavljeno 05.02.2018. u Laganini

U kaosu i očaju ispitnih rokova, tko može suditi onima koji kod kuće zaborave ključeve, mobitel ili indeks?Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se