Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Uvodna špica 'Igre prijestolja' na balkanski način? Može! Zagrebački student na harmonici odsvirao popularnu melodiju VIDEO

Objavljeno 06.05.2019. u Laganini

Ovih dana svi pričaju o popularnoj seriji 'Igri prijestolja', a student Šumarskog fakulteta Nikola Kostelac tim se povodom dosjetio genijalne ideje.

Za čistu peticu: Studentica napisala samo jednu jedinu rečenicu u eseju i totalno rasturila

Objavljeno 06.05.2019. u Laganini

Pisanje akademskih radova uglavnom predstavlja tlaku za većinu studenata, ali kada ste skloni razmišljanju 'van kutije', tada vam taj zadatak može biti vrlo zabavan. Baš kao što je bio jednoj studentici čiji je esej odmah postao viralni hit. Zašto? Jer joj se rad sastoji od jedne rečenice pa je zbog toga 'spušila' ocjenu izvrstan.

'Vutra' na sveučilištu? O, da! Čovjek donirao 9 milijuna dolara poznatim fakultetima i to za istraživanje marihuane

Objavljeno 03.05.2019. u Laganini

Dobre vijesti stižu iz dalekih Sjedinjenih Američkih Država. Investitor s Manhattana je donirao 9 milijuna dolara (što iznosi nešto manje od 60 milijuna kuna) sveučilištima koja je pohađao – Harvardu i MIT-ju. Vrhunski potez Charlesa R. Brodericka.

Ivana vas treba: Pomozite slijepoj studentici iz Dubrovnika da lakše prati predavanja i diplomira

Objavljeno 02.05.2019. u Laganini

Građani Hrvatske puno puta su pokazali svoje veliko srce, a među njima uvijek ima i studenata. Ovoga puta pomoć ne treba bolesna djevojčica ili dječak, nego uspješna studentica Filozofskog fakulteta u Zagrebu koja je naglo izgubila vid. Ono što je njoj potrebno jest reproduktor i snimač pomoć kojeg lakše prati predavanja, kao i mobitel za slijepe.

Ima li tko jači? Maturantica se prijavila na 115 fakulteta i upala na sve

Objavljeno 30.04.2019. u Laganini

Učenica iz New Orleansa Antoniette Love primljena je na čak 115 različitih koledža i sveučilišta diljem SAD-a za koje se prijavila. Budućoj studentici ponuđena je školarina u iznosu od nevjerojatnih 3 milijuna dolara.

Buduća inženjerka: Studentica Mia je nova Miss Universe Hrvatske

Objavljeno 29.04.2019. u Laganini

Pobjednica izbora za Miss Universe Hrvatske je mlada Korčulanka Mia Rkman koja je k tome i studentica.

Kofer pun odjeće i cigareta: Ovako izgleda spremanje imotskog studenta u Zagreb nakon Uskrsa

Objavljeno 26.04.2019. u Laganini

Što sa sobom natrag u Zagreb donose studenti iz Imotskog nakon Uskrsa? Ako ste mislili da je u pitanju domaća rakija ili mamina 'spiza' gadno ste se prevarili...

'Breaking Bad' na faksu: Profesor prisiljavao svoje studente da proizvode drogu i sad mu prijeti 10 godina zatvora

Objavljeno 24.04.2019. u Laganini

Kada profesori svoje znanje koriste u krive i ilegalne svrhe tada slijedi neizbježan scenarij: zatvor. Tako je jedan japanski profesor farmakologije u Japanu tjerao svoje studente da proizvode drogu MDMA pod izlikom da je htio produbiti te proširiti njihovo znanje.

Tko kaže da se ne može učiti u ZET-ovom tramvaju? Ovaj mladić je sa sobom u prijevoz donio i radni stol FOTO

Objavljeno 17.04.2019. u Laganini

Kako biste reagirali da uđete u tramvaj i tamo zateknete dečka koji za radnim stolom uči? Sigurno bi bili iznenađeni kao i putnici u tramvaju broj 7 nakon što su vidjeli performans jednog mladića.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se