Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

(Ne)kultura na prvom mjestu: Poslodavka opsovala studenticu u poruci

Objavljeno 09.05.2017. u Laganini

Tijekom traženja posla mladi nailaze na različite oglase i poslodavce, a neki od njih šokiraju svojim neprofesionalnim i nekulturnim ponašanjem.

Kad II. svjetski rat postane 11. svjetski rat: Najgore gluposti koje su studenti 'izvalili' na predavanjima

Objavljeno 08.05.2017. u Laganini

Iako ste sigurno već mnogo puta u svome životu čuli da ne postoje glupa pitanja, zbog ovakvih izjava zapitat ćete se je li to zbilja istina...

'Želim ostati u Hrvatskoj, ali kako?': Studentica iskrenom kolumnom 'oplela' po političarima

Objavljeno 05.05.2017. u Laganini

'Ovo nije politička već studentska kolumna, ali moram se zapitati – kuda mi idemo? Da se iz godine u godinu u LIJEPOJ NAŠOJ ništa ne mijenja. Zašto? Zašto se uvijek mora naći jedan pametnjaković, jedan klaun i jedan od onih za koje misliš da ih se nikad nećeš riješiti?'

Ako studiraš na ovim fakultetima velike su šanse da si psihopat

Objavljeno 04.05.2017. u Laganini

Šefovi velikih korporacija u popularnoj kulturi već se stereotipno prikazuju kao psihopati, no najnovije istraživanje pokazuje da ovaj stereotip možda nije daleko od istine.

'U dva sata tečno naučila njemački': Studenti 'jezičari' ismijali apsurdne reklame s interneta

Objavljeno 04.05.2017. u Laganini

Programi za blokiranje reklama na internetu ponekad su pravi blagoslov, a ako zazirete od 'ad blockera' susrest ćete se s brojnim sadržajima od kojih će vas zaboljeti mozak.

Od sljedeće akademske godine u Osijek se vraća studij ukinut prije više od 30 godina

Objavljeno 04.05.2017. u Laganini

Akademska godina 2017./2018. u Osijeku bit će obogaćena za novi studij, a radi se o kineziologiji na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti.

Vesele Jarsice: Od teglica radi unikatne poklone i odmara dušu od fakulteta

Objavljeno 03.05.2017. u Laganini

Unikatni pokloni su ono što svi volimo darovati, ali i primiti, a upravo jedan takav razveselit će tetu Bošku kojoj u fast food 'Njam - njam' dolaze mnogi studenti.

Kaj fakat? Si ziher?: Mali rječnik purgerskih pojmova za zagrebačke studente (koji nisu iz Zagreba)

Objavljeno 03.05.2017. u Laganini

Zagreb je grad tisuću mogućnosti za veliki broj studenata koji se odvaže na velik korak studiranja u glavnom gradu. Osim sa gužvama, studenti se moraju suočiti sa gomilom zagrebačkih izraza kako bi se lakše navikli na užurbani način života.

Moja kućica, moja katastrofica: Pet tipova stanova u kojima ćete živjeti tijekom fakulteta

Objavljeno 02.05.2017. u Laganini

Vrijeme studija je ujedno i vrijeme sazrijevanja, a odlazak na fakultet u drugi grad iziskuje prvu stepenicu emancipacije mladih – samostalan život. Dok će jedni živjeti u studentskom domu, drugi će iskusiti svu čar života u stanu i čestog 'seljakanja' iz jednog kvarta u drugi.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se