Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Strani studenti oduševljeni Splitom: 8 razloga zašto ljetovati u 'najcool studentskom gradu'

Objavljeno 10.07.2017. u Laganini

Rijetko koji stranac nije oduševljen Hrvatskom nakon posjeta, osobito Dalmacijom i Istrom. Isto vrijedi i za Irske studente koje je očito toliko fascinirao Split da su ga nazivaju 'najcool studentskim gradom u Hrvatskoj' pa su o tome napisali i članak.

'Nekada se osjećamo kao da jedemo g*vna': Dečki s prava učili za ispit s četkom za wc

Objavljeno 07.07.2017. u Laganini

Samo oni koji su na vlastitoj koži iskusili studiranje znaju da to ponekad može biti, prostim rječnikom rečeno, pravo jedenje g*vana. Budući da svi studenti suosjećaju jedni s drugima kada je ta 'radnja' u pitanju, studenti prava snimili su smiješan klipić koji pokazuje kako uče studenti prava.

Urnebesni video: Huligani iz gimnazije pokazali razlike između srednjoškolaca i 'fakultetlija'

Objavljeno 06.07.2017. u Laganini

Svi studenti znaju da je postoje velike između života u srednjoj i onog na fakultetu pa tako dok smo srednjoškolci marljivo učimo za testove dok na faksu partijamo do jutra čak i noć prije ispita. Mnogobrojne razlike između srednjoškolskog i studentskog života vjerno i humoristično su prikazali dečki iz ekipe Huligani iz gimnazije.

Studentica Barbara igra za Hajduk: 'S tribina su mi dovikivali da se vratim u kuhinju'

Objavljeno 06.07.2017. u Laganini

Žene zanima nogomet te ga rado igraju, a naša sredina bi se s tim trebala već 'pomiriti'. Da djevojke rasturaju u ovom 'muškom sportu' dokaz je i poznata Abby Wambach koja se našla uz bok popularnom Messiju, a naš hrvatski primjer za to je studentica Kineziologije u Splitu kojoj je 'nogač' zasigurno najvažnija sporedna stvar na svijetu.

'Za diplomu ima fora, ona vam se kupuje': Evo kako popularni S.A.R.S. pjeva o obrazovanju

Objavljeno 04.07.2017. u Laganini

Popularni beogradski bend S.A.R.S. objavio je video spot za pjesmu 'Diploma', snimljenu u suradnji s Bišketom.

Za plakati od smijeha: U zagrebačkom domu osvanula 'sigurna soba' na studentski način

Objavljeno 30.06.2017. u Laganini

Sigurnost nam uvijek treba biti na listi prioriteta pa se to svakako može upotrijebiti na situacije u prometu, seksu, ali čini se i u studentskom domu.

Za 2 tjedna smo shvatile da smo u krivu: Studentice pokazale kako zapravo izgleda studiranje u Hrvatskoj

Objavljeno 30.06.2017. u Laganini

Prije nego krenemo na fakultet imamo svoje viđenje studentskog života, a kada konačno uplovimo u akademske vode, vidimo da su naša očekivanja bila uglavnom kriva. Toga su svjesne i brucošice Pravnog fakulteta u Zagrebu koje stoje iza smiješnog YouTube videa kojim su pokazale što je 'stvarnost vs. očekivanje'.

Frustrirani student iz Zagreba traži pomoć: Kako istovremeno biti na dva ispita?

Objavljeno 29.06.2017. u Laganini

Koji ispit je gori i od onog najtežeg u semestru? Onaj koji se održava u isto vrijeme kada i drugi ispit. Takve situacije su na fakultetima vrlo česte za vrijeme ispitnih rokova pa se postavlja pitanje trebaju li studenti imati super moći da to sve 'ishendlaju'?

40 stupnjeva u hladu: Ovako se popravlja ventilator na studentski način

Objavljeno 28.06.2017. u Laganini

U studentskim domovima još uvijek ima života. Unatoč visokim temperaturama, dok ne polože zadnji ispit u ovome roku i ne odu na zasluženo ljetovanje, studenti moraju nekako preživjeti u svojim neklimatiziranim sobicama.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se