Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Oduvijek ste htjeli živjeti u svijetu Harryja Pottera? Odlično! Sada možete odsjesti u Hagridovoj kolibi

Objavljeno 07.05.2019. u Laganini

Fanovi knjiga i filmova najpoznatijeg živog čarobnjaka Harry Pottera sada mogu odsjesti i u kolibi inspiriranoj onom u kojoj živi Hagrid. Sudeći po cijeni od 227eura (1681 HRK) za večer ova koliba je ipak malo magičnija.

Tko je rekao da psi ne mogu raditi na fakultetu? Sveučilište 'uposlilo' labradore kako bi pomogli studentima smanjiti stres

Objavljeno 07.05.2019. u Laganini

Osoblje Middlesex Sveučilišta u Londonu ovih je dana postalo veće za pet preslatkih labradora. Osnovna zadaća novih 'zaposlenika' je pomoći studentima smanjiti stres prilikom učenja i slušanja predavanja.

Tajanstveni 'prank': Marvelovi fanovi krov studentskog doma pretvorili u štit Kapetana Amerike

Objavljeno 06.05.2019. u Laganini

Nakon nedavno odgledanog filma Avengers: Endgame, mnogi Marvelovi fanovi imaju upitnik nad glavnom - a što dalje?

Uvodna špica 'Igre prijestolja' na balkanski način? Može! Zagrebački student na harmonici odsvirao popularnu melodiju VIDEO

Objavljeno 06.05.2019. u Laganini

Ovih dana svi pričaju o popularnoj seriji 'Igri prijestolja', a student Šumarskog fakulteta Nikola Kostelac tim se povodom dosjetio genijalne ideje.

Za čistu peticu: Studentica napisala samo jednu jedinu rečenicu u eseju i totalno rasturila

Objavljeno 06.05.2019. u Laganini

Pisanje akademskih radova uglavnom predstavlja tlaku za većinu studenata, ali kada ste skloni razmišljanju 'van kutije', tada vam taj zadatak može biti vrlo zabavan. Baš kao što je bio jednoj studentici čiji je esej odmah postao viralni hit. Zašto? Jer joj se rad sastoji od jedne rečenice pa je zbog toga 'spušila' ocjenu izvrstan.

'Vutra' na sveučilištu? O, da! Čovjek donirao 9 milijuna dolara poznatim fakultetima i to za istraživanje marihuane

Objavljeno 03.05.2019. u Laganini

Dobre vijesti stižu iz dalekih Sjedinjenih Američkih Država. Investitor s Manhattana je donirao 9 milijuna dolara (što iznosi nešto manje od 60 milijuna kuna) sveučilištima koja je pohađao – Harvardu i MIT-ju. Vrhunski potez Charlesa R. Brodericka.

Ivana vas treba: Pomozite slijepoj studentici iz Dubrovnika da lakše prati predavanja i diplomira

Objavljeno 02.05.2019. u Laganini

Građani Hrvatske puno puta su pokazali svoje veliko srce, a među njima uvijek ima i studenata. Ovoga puta pomoć ne treba bolesna djevojčica ili dječak, nego uspješna studentica Filozofskog fakulteta u Zagrebu koja je naglo izgubila vid. Ono što je njoj potrebno jest reproduktor i snimač pomoć kojeg lakše prati predavanja, kao i mobitel za slijepe.

Ima li tko jači? Maturantica se prijavila na 115 fakulteta i upala na sve

Objavljeno 30.04.2019. u Laganini

Učenica iz New Orleansa Antoniette Love primljena je na čak 115 različitih koledža i sveučilišta diljem SAD-a za koje se prijavila. Budućoj studentici ponuđena je školarina u iznosu od nevjerojatnih 3 milijuna dolara.

Buduća inženjerka: Studentica Mia je nova Miss Universe Hrvatske

Objavljeno 29.04.2019. u Laganini

Pobjednica izbora za Miss Universe Hrvatske je mlada Korčulanka Mia Rkman koja je k tome i studentica.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se