Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Najglasnija navijačica: Naš rukometaš je u vezi na daljinu sa studenticom

Objavljeno 16.01.2019. u Laganini

Obožavatelji rukometa sigurno gledaju svaku tekmu naše repke na Svjetskom rukometnom prvenstvu pa tako na terenu često vide i 22-godišnjeg igrača Marina Šipića. Ovaj mladi sportaš u vezi je pet godina sa studenticom Andreom i to na daljinu pa viđanja moraju usklađivati po njegovim gostujućim utakmicama te njenim fakultetskim obavezama.

'Probijanje' u akademskom svijetu: Saznajte koje fakultete su završili naši najbolji rukometaši

Objavljeno 15.01.2019. u Laganini

Svjetsko rukometno prvenstvo je u punom jeku, a Kauboji očekivano pune mreže protivnicima. Za sportaše se obično misli da nemaju vremena uz profesionalno bavljenje sportom završiti i fakultet, ali mnogi su u tome uspjeli, čak i za vrijeme sportske karijere. Baš zato zanimalo nas je koje diplome imaju naši rukometni reprezentativci.

Puno seksa i tulumi do zore: Najveći klišeji koje doslovno ima svaki film o studiranju

Objavljeno 11.01.2019. u Laganini

Postoji puno filmova koji prikazuju kako izgleda (ili kao kako bi trebao) izgledati studentski život. Već znamo da su holivudski filmovi puni različitih klišeja, a ista je stvar i s filmovima o studentima.

Netko ih sabotira? 6 studentskih 'kuknjava' koje više nitko ne može slušati

Objavljeno 10.01.2019. u Laganini

Osim ljenčarenja i odgađanja obaveza, studenti jako vole kukati. Zapravo, kukanje na sto metara bi bio idealan sport za njih, ali ne krivimo ih. Svi nekada vole pošteno podijeliti sa svijetom vlastite frustracije, ipak, studenti kao da su šampioni u tome.

On ispao kriv jer ne gleda u knjigu nego 'okolo': Student htio pokazati grozno stanje čitaonice fakulteta pa ga drugi popljuvali

Objavljeno 10.01.2019. u Laganini

Tko god je studirao negdje na Balkanu zna u kojim se ponekad očajnim stanjima nalaze knjižnice, čitaonice i same zgrade fakulteta. Upravo o groznom stanju čitaonice na Filozofskom fakultetu u Crnoj Gori izvijestio je jedan student, a onda dobio jezikovu juhu jer ljudi smatraju da bi trebao gledati u knjigu, a ne 'zvjerlati okolo'.

Tko je ovaj 'genijalac'? Zagrebački student odustao od autoškole jer nije htio pokazati 'usta na usta' na muškoj lutki

Objavljeno 08.01.2019. u Laganini

Bez prolaska ispita iz prve pomoći nemoguće je dobiti vozačku dozvolu; ondje se uči kako pomoći unesrećenoj osobi u slučaju automobilske i druge nesreće, a reanimaciju polaznici demonstriraju na lutki. Čini se jednostavno? Možda, ali ne i za jednog zagrebačkog studenta koji je samo odustao od prve pomoći jer, pazite ovo, nije htio reanimirati mušku lutku.

Hvata vas 'drijemka'? Odlično, jer znanost kaže da smo najkreativniji kada smo pospani

Objavljeno 08.01.2019. u Laganini

Ako ste student koji se veli kreativno izražavati, važno je znati kada ste najkreativniji.

Hoćete li 'kmečati' ili totalno rasturiti? Kakav će vam biti novi semestar sudeći po horoskopskom znaku

Objavljeno 07.01.2019. u Laganini

'Novi semestar, novi ja' mogla bi komotno glasiti neka od studentskih uzrečica. Zašto? Zato što je 'novi semestar' nešto poput nove godine u studentskom svijetu pa si za svaki novi daju drugo obećanje: učit ću više, ići ću na sva predavanja i krenut ću s pisanjem seminara na vrijeme. No, tko može sa sigurnošću reći kako će vam izgledati novi semestar? Zvijezde, naravno!

Dosta je 'tankanja': Studenti napravili automobil koji pokreće samo zrak VIDEO

Objavljeno 07.01.2019. u Laganini

Zadatak svakog čovjeka trebao bi biti ostavljanje čiste planete sljedećim generacijama, ali nažalost rijetko tko o tome brine. Srećom, ima onih kojima je stalo do čišćeg zraka te čistije Zemlje, a jedni od tih su i studenti iz Egipta. Naime, oni su napravili automobil koji pokreće zrak.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se