Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Prava snalažljivka: Studentici špageti poslužili kao olovka

Objavljeno 12.04.2017. u Laganini

U životu je vrlo važno biti snalažljiv, a ta osobina osobito dobro dođe na fakultetu. To je pokazala i studentica iz Dallasa kojoj su špageti poslužili kao 'školski pribor'.

Kriju se od banaka: Ispovijest Amerikanaca koji su pobjegli iz države kako bi izbjegli vraćanje studentskog kredita

Objavljeno 12.04.2017. u Laganini

Opcija studentskog kredita postoji svuda u svijetu, a situacija u SAD-u je vrlo specifična jer ondje studenti godinama moraju vraćati velike svote novca koje su im bile potrebne za studiranje.

Gori nego CIA: Studenticu tata 'špijunirao' s krova pa nasmijao internet

Objavljeno 10.04.2017. u Laganini

Neki ljudi jedva čekaju da postanu studenti kako bi se odselili daleko od svojih roditelja te mogli uživati u studentskom životu, ali nekim 'starcima' nema pomoći pa svoju djecu prate u stopu.

Prava bešćutnost: Studenti u dom donijeli uginulu životinju i fotkali se

Objavljeno 07.04.2017. u Laganini

Studenti sa Sveučilišta Gulf Coast na Floridi napravili su nešto na što se nitko ne bi trebao ugledati. Naime, studenti su uz cestu pronašli mrtvog aligatora te ga odvukli u domsku sobu i fotkali se s njim.

Šokantni rezultati: Profesori na fakultetu bolje ocjenjuju fizički atraktivne studentice

Objavljeno 06.04.2017. u Laganini

Ponekad nam nije jasno zašto smo dobili neku ocjenu od koje profesor ne odustaje dok je naša kolegica dobila višu ocjenu, a napisala je iste stvari u ispitu kao i mi. Nažalost, razlog tome može biti jer profesor baš tu kolegicu smatra atraktivnijom.

Suluda kupka: Studentice napunile kadu makaronima sa sirom i okupale se

Objavljeno 05.04.2017. u Laganini

Makaroni ili tijesto sa sirom omiljeno je jelo mnogima, a osim što ga je lako napraviti, očito može poslužiti i u neke druge svrhe što su pokazale dvije cimerice.

'Profesor me mrzi - šmrc šmrc': Izgovori studenata koji ni nakon 10 godina nisu diplomirali

Objavljeno 31.03.2017. u Laganini

Završiti ili ne završiti pitanje je sad, a ako pitate nekog apsolventa on će vam dati 'originalan' razlog zašto još nije gotov s faksom. Studente se ionako ne bi trebalo pitati koliko im je ispita ostalo do kraja, ali znate i sami da se uvijek nađe netko 'pametan' koga će to zanimati.

KVIZ: Saznaj koju ćeš ocjenu dobiti na sljedećem ispitu

Objavljeno 31.03.2017. u Laganini

Nitko ne može predvidjeti budućnost, ali s popriličnom sigurnošću možemo predvidjeti uspjeh na ispitu prema nekim radnim i životnim navikama koje prakticirate u predispitnom periodu i periodu tijekom ispitnih rokova. Koja će ocjena sljedeća ukrasiti tvoj indeks?!

Dado Pršo ljepotom uvijek strš'o: Kako je Robert Knjaz opet oduševio studente i profesore

Objavljeno 31.03.2017. u Laganini

Ove srijede, 29. ožujka, poznati hrvatski novinar i voditelj Robert Knjaz održao je gostujuće predavanje na Sveučilištu Sjever.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se