Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Prijaviti ili odjaviti? Faza pripremanja za ispit kroz koje prolazi svaki student

Objavljeno 13.01.2017. u Laganini

Studenti suosjećaju s Balaševićem dok pjeva 'Ne volim januar' jer iskreno rečeno, ni studenti ga ne vole. Razlog tome je pripremanje ispita za veljaču koje je već odavno trebalo početi. Ako se još uvijek niste pokrenuli to znači da niste došli ni do faze broj jedan.

Ni studij ih neće razdvojiti: 'Oteo' obiteljskog psa i 'prošvercao' ga na kampus

Objavljeno 13.01.2017. u Laganini

Kućni ljubimci su pravo blago, a kada krenemo na studij u drugi grad uglavnom se moramo oprostiti s njima pa ih viđamo vrlo rijetko.

'Sva pitanja su bila iz fusnota': Najgluplje izlike zašto si pao k'o kruška na ispitu

Objavljeno 12.01.2017. u Laganini

Studenti prolaze kroz sito i rešeto tijekom svog studija, ali postoji ono što su iskusili svi: pad na ispitu. Neki ga padnu unatoč tome što su se za njega pripremali nekoliko tjedana, a drugi padnu iz dosta očitih razloga, a to je lijenost.

Radi i putuj po Americi: Kako je ova studentica zamijenila Zrće američkim plažama

Objavljeno 12.01.2017. u Laganini

Student si i voliš putovanja? Želja ti je otići 'preko bare'? Sve ovo i još više donosi ti program kulturne razmjene studenata Work&Travel USA.

Najteži dvoboj ikad: mrze li studenti više ljetne ili zimske ispitne rokove?

Objavljeno 11.01.2017. u Laganini

Veljača je jedan od napornijih pa možda i tužnijih mjeseci u godini za studente, a ista stvar je i s lipnjem, a odgovor na pitanje zašto je to tako krije se u dvije horor-riječi: 'ispitni rokovi'.

'Nemam ni za puding u menzi': Znakovi da si totalni 'siromah' među kolegama s faksa

Objavljeno 11.01.2017. u Laganini

Biti student uglavnom znači 'biti siromašan' pa zato nije ništa čudno da smo tijekom studija u totalnoj dekintaži. Opet, neki od nas bolje raspolažu lovom dok se drugi, barem na početku mjeseca, ponašaju rastrošno kao da su članovi obitelji Rockefeller.

Mrziš priče o vremenu, dosađuješ se na predavanjima i još 4 znaka koji otkrivaju da si inteligentan student

Objavljeno 04.01.2017. u Laganini

Većina ljudi percipira osobe koje imaju visoku inteligenciju kao neke super junake koji su sve shvatili u svom životu i da im sve ide. To je zapravo daleko od istine jer i oni vode svakodnevne borbe s nekim stvarima kao i svi ostali, a u tu skupinu spadaju i studenti.

Dobitnik nagrade za najgoreg stanodavca: Nema ni na wc bez plaćanja

Objavljeno 03.01.2017. u Laganini

Uz psihičku pripremu za studiranje, upoznavanje novog grada i novih kolega, studenti koji zbog studija dolaze u neki drugi grad moraju se pripremiti i za susret sa stanodavcima od kojih su neki, najblaže rečeno, čudni i neugodni.

Student ekonomije kažnjen jer se branio u tučnjavi: 'Gdje je pravda u hrvatskom pravosuđu?'

Objavljeno 03.01.2017. u Laganini

Prije četiri godine stigle su fiskalne kase koje su se morale uvesti i na tržnice. Neugodne scene najčešće su uključivale nezadovoljstvo i tučnjave usred koje se našao i student Luka Perović koji se samo branio, ali je svejedno dobio kaznu.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se