Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Jer jedna je k'o nijedna: Student na promociji dobio čak 8 diploma

Objavljeno 22.05.2018. u Laganini

Zamislite da se s promocije vraćate s čak 8 tuljaca. Ne znamo čak ni kako bismo to nosili...

Čuvali bi djecu kraljevskoj obitelji? Školovanje će vas koštati 117 tisuća kuna po godini, ali je plaća primamljiva i zagarantirana

Objavljeno 21.05.2018. u Laganini

Zbog vjenčanja princa Harryja i američke glumice Meghan Markle vjerojatno ćemo još neko vrijeme slušati o samom događaju, no i o zanimljivostima iz kraljevskog svijeta koje prije nismo znali. Jedna od njih je i zanimanje dadilje u kraljevskoj obitelji, za što je, vjerovali ili ne, potrebna diploma. I to prestižnog fakulteta.

Kolegij nakon kojeg otvarate pivovaru - čak i ako niste planirali: Na predavanjima o craft pivu uvijek se traži mjesto više

Objavljeno 18.05.2018. u Laganini

Industrijske pive još uvijek su u 'modi', ali 'craft' pivarska scena mogla bi zasjesti na tron najtraženijih piva. U Hrvatskoj je craft scena poprilično bogata s obzirom na veličinu naše države, a čini se da će uskoro ovakav način proizvodnje piva ući i u studijske programe na fakultetima. Oni brži već su to odradili!

Kad se vratiš u sobu, a tamo novi cimer: Studentima u domu golub ostavio 'iznenađenje' na krevetu – FOTO

Objavljeno 17.05.2018. u Laganini

Studentima u domovima ponekad se događaju neobične stvari, a posebno čini se, beogradskim studentima. Njima je u domsku sobu uletjela golubica i očito se odlično smjestila i opustila jer je napravila nešto neočekivano.

Kad ne piju, satima sjede i šute: Evo kako su studentice opisale Zagrepčane prije 50 godina

Objavljeno 16.05.2018. u Laganini

Za vrijeme Jugoslavije Zagrepčane, Dalmatinace i Beograđane pratila je drugačija reputacijajer su bili poznati po određenim karakteristikama. Tako su nekada purgeri bili poznati po svojoj 'uglađenosti' i šarmu, a je li to vrijedilo i za studentski dio populacije, otkrile su studentice 70-ih godina.

Kad stisnu rokovi i suze: Riješi KVIZ i saznaj gdje ćeš plakati nakon sljedećeg ispita

Objavljeno 15.05.2018. u Laganini

Pripreme za ispit mogu trajati dugo - to su situacije u kojima nam bude posebice teško ako na ispitu padnemo iako smo ga dugo pripremali. Tada čupamo kosu, grickamo nokte, proklinjemo i profesora i sebe i najradije bi se zavukli u neku rupu i plakali u beskonačnost.

Studentica se glatko izvukla od ispita na kraju semestra – ako ste hrabri možete pokušati i vi

Objavljeno 15.05.2018. u Laganini

Na nekim fakultetima studenti mogu preko kolokvija rješavati ispite pa si mnogi tako i olakšavaju studiranje i ne ostavljaju sve za ispitne rokove. Studenti koji su kolokvirali, predali seminare te obavili svoje obaveze, ipak moraju pisati ispit iz kolegija gdje je on obavezan, ali ne i jedna studentica koja se na slatko-elegantni način izvukla s ispita.

Ima nade za vječne studente: Diplomirao 49 godina nakon upisa na fakultet

Objavljeno 14.05.2018. u Laganini

Ljudi koji studiraju puno više godina nego što bi trebali, inače poznati kao 'vječni studenti', uopće nisu čudna pojava i svi znaju barem jednog takvog. Oni uglavnom studiraju po 10 ili 20 godina te imaju različite razloge za to, ali vjerovali ili ne – postoje i oni koji su diplomirali nakon gotovo 50 godina. Jedan takav je gospodin imena Larry Johnson.

I za njih 'prijemni': Čistačice na Građevinskom fakultetu polažu ispit iz građevinarstva

Objavljeno 14.05.2018. u Laganini

Osobe koje prijave za posao čišćenja prostorija određenih fakulteta u Hrvatskoj čini se moraju proći neku vrstu prijemnog ispita. Naime, čistačice na Građevinskom fakultetu u Osijeku moraju proći pisano testiranje u vezi građevine, a slična praksa, čini se, postoji i na Fakultetu za dentalnu medicinu u Osijeku.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se