Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Beskorisna diploma: Bivša studentica tuži sveučilište jer se nakon završetka faksa ne može zaposliti

Objavljeno 13.03.2018. u Laganini

Nažalost, nije neobično čuti da se netko ne može odmah zaposliti nakon fakulteta pa onda osjeća da je uzalud studirao i da mu je diploma 'niš koristi'. U takvoj situaciji našla se i bivša studentica u Velikoj Britaniji pa je odlučila tužiti fakultet jer je od njega dobila, kako kaže, samo 'Mickey Mouse' diplomu.

Budni ste cijelu noć zbog učenja? Vjerovali ili ne to je loša ideja – evo zašto

Objavljeno 12.03.2018. u Laganini

Nije ništa novo da studenti probdiju cijelu noć nad knjigom ne bi li uspjeli naučiti sve za kolokvij ili ispit, ali ta ideja je zapravo vrlo loša.

Pismo koje je oduševilo tisuće sugrađana: Zagrebački student vozačici tramvaja poklonio čokoladu - FOTO

Objavljeno 09.03.2018. u Laganini

Lijepe geste su uvijek in, a osobito ih zamjećujemo na Dan žena. Tako je jedan student vozačici tramvaja ostavio preslatku poruku te joj poklonio čokoladu uz ispriku da nije stigao kupiti ružu jer je žurio s fakulteta na posao.

Dekan kavalir: I ove godine sve su studentice Ekonomskog fakulteta zbog njega nasmijane

Objavljeno 09.03.2018. u Laganini

Na Dan žena djevojkama je lijepo pokloniti ružu ili karanfil. To zna i dekan Ekonomije koji je studenticama i profesoricama na fakultetu podijelio ruže te im izmamio osmijeh na lice.

Stranac koji uči hrvatski stigao do tipične 'studentske' riječi: Evo kako je reagirao na tu jezikolomku

Objavljeno 08.03.2018. u Laganini

Hrvatski jezik je jedan od težih jezika za naučiti, a pojedine riječi ljude mogu zbunjivati i iznenaditi. Tako je ostao iznenađen i jedan strani student koji uči hrvatski jezik kada je vidio ogromnu razliku za jedan izraz na hrvatskom i na ostalim jezicima.

Zaboravi da će ti u OVAJ STAN doći ekipa: Pogledajte zagrebačku garsonijeru 'idealnu za studente' - FOTO

Objavljeno 07.03.2018. u Laganini

Svi znamo da su stanarine skupe, ali ako ne dobiju mjesto u domu, studenti koji na studij dolaze u neki drugi grad nemaju drugog izbora – oglasnik u ruke i nadaj se najboljem...

FOTO Uči po 20 sati pa mu soba izgleda ovako! Je li ovo najveći prljavac među studentima?

Objavljeno 07.03.2018. u Laganini

Učenje i pospremanje sobe često ne idu ruku pod ruku, ali mnogi studenti se ne mogu koncentrirati na knjigu kada je oko njih nered. To nije slučaj s jednim studentom koji navodno ne stigne spremati zbog višesatnog učenja pa mu soba izgleda kao studentska varijanta svinjca. Možda čak i gore.

Milan ne zna hoće li sutra jesti, ali je na 5. godini medicine i nije pao nijedan ispit

Objavljeno 07.03.2018. u Laganini

Milan je student pete godine medicine, nije pao nijedan ispit, a imao je mnogo padova u životu. Ni za jedan nije bio ni najmanje osobno kriv.

Oda sendvičima u studentskim danima: I kad imaš stan, ideš po restoranima, ništa nije slađe od njega...

Objavljeno 06.03.2018. u Laganini

Ima nešto u toplom sendviču u tri ujutro kad se iz izlaska vraćaš kući ili kad ga dijeliš s cimerom ili cimericom nakon cjelodnevnog učenja pa zaspeš snom pravednika iako si planirao/la naučiti još jedno poglavlje...Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se