Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Tko je ovaj 'genijalac'? Zagrebački student odustao od autoškole jer nije htio pokazati 'usta na usta' na muškoj lutki

Objavljeno 08.01.2019. u Laganini

Bez prolaska ispita iz prve pomoći nemoguće je dobiti vozačku dozvolu; ondje se uči kako pomoći unesrećenoj osobi u slučaju automobilske i druge nesreće, a reanimaciju polaznici demonstriraju na lutki. Čini se jednostavno? Možda, ali ne i za jednog zagrebačkog studenta koji je samo odustao od prve pomoći jer, pazite ovo, nije htio reanimirati mušku lutku.

Hvata vas 'drijemka'? Odlično, jer znanost kaže da smo najkreativniji kada smo pospani

Objavljeno 08.01.2019. u Laganini

Ako ste student koji se veli kreativno izražavati, važno je znati kada ste najkreativniji.

Hoćete li 'kmečati' ili totalno rasturiti? Kakav će vam biti novi semestar sudeći po horoskopskom znaku

Objavljeno 07.01.2019. u Laganini

'Novi semestar, novi ja' mogla bi komotno glasiti neka od studentskih uzrečica. Zašto? Zato što je 'novi semestar' nešto poput nove godine u studentskom svijetu pa si za svaki novi daju drugo obećanje: učit ću više, ići ću na sva predavanja i krenut ću s pisanjem seminara na vrijeme. No, tko može sa sigurnošću reći kako će vam izgledati novi semestar? Zvijezde, naravno!

Dosta je 'tankanja': Studenti napravili automobil koji pokreće samo zrak VIDEO

Objavljeno 07.01.2019. u Laganini

Zadatak svakog čovjeka trebao bi biti ostavljanje čiste planete sljedećim generacijama, ali nažalost rijetko tko o tome brine. Srećom, ima onih kojima je stalo do čišćeg zraka te čistije Zemlje, a jedni od tih su i studenti iz Egipta. Naime, oni su napravili automobil koji pokreće zrak.

KVIZ u blagdanskom izdanju: Biste li radije klopali sarmu bez debljanja ili prošli najteži ispit isprve?

Objavljeno 27.12.2018. u Laganini

Božić je iza nas, ali blagdansko raspoloženje još uvijek traje. I dalje jedemo francusku salatu, linzeri, pijemo kuhano vino i odgovaramo na pitanja rodbine koju zašto još nismo položili onaj teški ispit.

'Djevojke, dopisujete li se sa 6 likova odjednom?': Student dobio 'košaricu' pa se javno požalio kolegama

Objavljeno 27.12.2018. u Laganini

'Odbijanac', 'košarica', 'pedala' – sve su to izrazi koji se koriste kada osoba odbije drugu osobu u ljubavnom smislu. Svi smo bili odbijeni te odbijali druge, ali jednog beogradskog studenta je jako uzrujalo što mu se djevojka nije javila za dejt nakon dogovora pa se javno požalio u studentsku grupu na Facebooku.

Obitelj, hrana i nerviranje: Sve što će studentima prisjesti kada se vrate doma za blagdane

Objavljeno 21.12.2018. u Laganini

Studenti koji su na studiju daleko od kuće za vrijeme blagdana uglavnom hrle doma. Tamo ih čekaju obitelj, prijatelji, blagdanska trpeza, ali i hrpa stresa!

Otopit ćete se od slatkoće: Pas dobio fakultetsku diplomu na promociji VIDEO

Objavljeno 21.12.2018. u Laganini

Promocije su uglavnom svečani događaj za svakog studenta; tada odjeveni u togu s kapom diplomca na glavi studenti primaju svoje krvavo 'zarađene' diplome. No, kada pas na promociji dobije diplomu to je skroz drugi par rukava – i to najslađih na svijetu!

Tko prvi njegovo! Studentica iz zagrebačkog doma napravila bor od pivskih čepova pa ga poklanja

Objavljeno 20.12.2018. u Laganini

Postoje umjetni i 'real deal' borovi, a ako ste malo maštoviti i kreativni, doslovno bor možete napraviti od raznih predmeta. Tako je studentica s popularne 'Save' napravila mali bor od čepova Karlovačkog piva i sada ga poklanja.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se