Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

I za njih 'prijemni': Čistačice na Građevinskom fakultetu polažu ispit iz građevinarstva

Objavljeno 14.05.2018. u Laganini

Osobe koje prijave za posao čišćenja prostorija određenih fakulteta u Hrvatskoj čini se moraju proći neku vrstu prijemnog ispita. Naime, čistačice na Građevinskom fakultetu u Osijeku moraju proći pisano testiranje u vezi građevine, a slična praksa, čini se, postoji i na Fakultetu za dentalnu medicinu u Osijeku.

Stanari čekaju da se na njih uruši strop: Pogledajte kako izgleda studentski dom iz horora – VIDEO

Objavljeno 11.05.2018. u Laganini

Kada mislimo o studentskim domovima uglavnom ih zamišljamo kao prostor koji vrvi mladim ljudima, a ne kao prostor koji vrvi kukcima, zmijama i odvratnom plijesni. Nažalost, upravo u takvom domu iz noćne more moraju stanovati studenti u Makedoniji.

Student tuži fakultet zbog nasilja – ispitni rok ga psihički i fizički 'uništio'

Objavljeno 10.05.2018. u Laganini

'Čim sam okrenuo ispit, znao sam da slijedi krvoproliće.'

Franka, ovako se to radi! Zadarski studenti spojili sve naše pjesme s Eurosonga u jedan megahit

Objavljeno 10.05.2018. u Laganini

Studenti Sveučilišta u Zadru okupljeni u a capella grupu naziva A.K.A. Crescendo svojim nastupima i videima na YouTubeu već neko vrijeme oduševljavaju javnost. Budući da svi bruje o Euroviziji i o tome da je hrvatska predstavnica Franka Batelić ispala iz natjecanja, dečki i cure iz grupe napravili su svoju verziju pjesme za Eurosong i opet rasturili.

Roditelji ga maltretirali tijekom rokova: Na trećoj godini namjerno pao tri ispita da im očita bukvicu

Objavljeno 09.05.2018. u Laganini

Ne kaže se bez razloga: generacijski jaz je to...

Što se onog našeg plana tiče...Studentice nadobudno isplanirale učiti od 9 ujutro pa se dogodilo očekivano

Objavljeno 09.05.2018. u Laganini

Koliko ste se puta s prijateljem ili prijateljicom dogovorili da ćete se sutra rano ujutro naći ispred knjižnice i marljivo se primiti skripti? Sigurno barem nekoliko puta, ali ste ujutro shvatili da navečer zapravo razmišljate puno ambicioznije nego kad se probudite...

Sveučilišna knjižnica upozorava studentice da ne dolaze 'polugole' učiti – muški kolege ne mogu se koncentrirati

Objavljeno 08.05.2018. u Laganini

U knjižnicama, osobito sveučilišnim, puno vremena provode i studentice i studenti. Svima je jasno da se u knjižnici ne bi trebalo pričati, a studentice čini se, sada ondje ne mogu doći niti odjevene onako kako bi htjele jer, navodno, ometaju muške kolege.

Trebaš lovu, ali još uvijek ne znaš što bi radio? Riješi KVIZ i saznaj koji je studentski posao stvoren za tebe

Objavljeno 07.05.2018. u Laganini

Osim što uče i zabavljaju se, studenti također i rade. Sezona studentskih poslova je uvijek u jeku, a posebice tijekom ljeta kad se najlakše može pronaći poslić, čak i privremeni. Studenti svoj budžet uglavnom podebljavaju različitim šljakama pa su tako mnogi prošli sve i svašta dok se neki još uvijek dvoume oko toga što bi mogli raditi.

Kada ti predaje legenda: Pogledajte kako je ovaj profesor dočekao studente na usmenom

Objavljeno 04.05.2018. u Laganini

U današnje vrijeme profesori se moraju služiti maštom i biti originalni kako bi doprli do studenata i motivirali ih za učenje i sudjelovanje u nastavi. To dobro zna jedan profesor s fakulteta koji je svoje studente u kabinetu dočekao baš kao popularni meme.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se