Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Još jednom dokazale da su uvijek tu za nas: Kad s cimericom u gipsu dođeš u brzu menzu, a tete ti prirede OVO! VIDEO

Objavljeno 29.06.2018. u Laganini

Davno je netko rekao da su tete u menzi naše druge mame, a da je to blizu istini koliko može biti ne propuštaju nam dokazati i pokazati – barem nekoliko puta godišnje. Ovaj put razveselile su studente koji su na večeru došli u 'brzu'.

Prva studentica Romkinja u povijesti opatijskog fakulteta: 'Dekanica se zbog mene morala konzultirati s ministarstvom...'

Objavljeno 28.06.2018. u Laganini

Prilikom upisa na željeni studij, dekanica se morala konzultirati s Ministarstvom znanosti i obrazovanja jer je Valentina prva Romkinja u povijesti tog fakulteta koja ondje studira.

Studentica u hlačama pronašla retro ZET-ovu kartu koja je možda starija od nje – FOTO

Objavljeno 27.06.2018. u Laganini

Je li karta starija od djevojke koja ju je pronašla u akciji čišćenja ormara?

Istraživanje pokazalo da je studentima brak zadnja opcija pa često imaju prijatelje s povlasticama

Objavljeno 20.06.2018. u Laganini

Rezultate istraživanja o navikama studenata i njihovim preferencijama uvijek je zanimljivo čitati. Jedno tako novo istraživanje koje su proveli sami studenti dolazi iz Srbije, točnije Beograda, gdje su se istraživale različite studentske preferencije, a najzanimljivija je ona povezana sa seksom.

Pravo ekološko otkriće: Student izumio bocu koju možete pojesti nakon što vam više ne treba

Objavljeno 19.06.2018. u Laganini

Ekološka osviještenost čovječanstvu je potrebna više nego ikada ranije. To je prepoznao i jedan student koji je izumio bocu koja se odmah nakon konzumacije sadržaja u njoj razgradi, a moguće ju je i pojesti.

Doletio na klopu: Ovu menzu je posjetio neočekivani gost i iznenadio studente - FOTO

Objavljeno 18.06.2018. u Laganini

Zaposlenici domaćih menzi navikli su na gladne studente koji praznih želudaca dolaze u menzu na svoj omiljeni ručak. No, ono na što nisu naviknuli su nenadani gosti koji također ondje svrate pa su se tako tete u zadarskoj menzi sigurno iznenadile kada je u menzu doletio ni više ni manje nego galeb.

Morat će mu platiti štetu: Mladić ostao bez prestižne stipendije zbog ljubomorne djevojke

Objavljeno 18.06.2018. u Laganini

Zamislite da se prijavite za stipendiju kako biste njome pokrili troškove života i studiranja na svom studiju iz snova. Dobijete odbijenicu pa kasnije saznate da je vaš partner ili partnerica kriv za to? Upravo se to dogodilo mladiću Ericu Abramowitzu čija je tadašnja djevojka zatajila da je dobio stipendiju i to zbog vlastite ljubomore.

Najteži KVIZ dosad: Riješite 'biste li radije' pitanja o ISPITIMA i odmorite mozak od skripte

Objavljeno 15.06.2018. u Laganini

Ispitni rokovi se slobodno mogu preimenovati u 'ispitni šokovi' jer tu bude svega – i padanja, i prolaska, suza i slomova živaca...

Spavalo se u podrumima, jelo jednom dnevno: Evo što su stariji kolege prije 80 godina poručili brucošima

Objavljeno 14.06.2018. u Laganini

Prije 80 godina studiranje je možda bilo drugačije nego danas, ali bez obzira na to studenti će zauvijek biti studenti. To se može vidjeti i na primjeru lista 'Student' koji je izlazio u Jugoslaviji te bio istinsko glasilo studentskih razmišljanja pa je svakako zanimljivo danas vidjeti što je bila tadašnja 'studentska brija'.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se