Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Bolje od rakije to go! Taman za zimu – stiže čaj s okusom džin-tonika

Objavljeno 04.11.2019. u Laganini

Nakon rakije 2 go u praktičnoj vrećici dolazi još nešto što nas može ugrijati – gdje god bili.

Stalno sam gladna i uvijek sretnem nekoga za kavu: Studentica ekonomije objasnila zašto nikad nema mjesta u učionicama

Objavljeno 31.10.2019. u Laganini

Još malo pa kreće sezona kolokvija, a oni vrjedniji počet će sa spremanjem gradiva ranije. Svaki student ima neke svoje metode učenja dok je brucošima teže jer im treba par ispitnih rokova da se uhodaju.

Kralj trošenja u menzi: Razgovarali smo s legendicom koja je za jedan ručak ispeglala rekordan iznos na iksici FOTO

Objavljeno 31.10.2019. u Laganini

Prvi dom studentima je tamo gdje im je krevet, drugi tamo gdje im je hrana. U velikom broju slučajeva drugi dom je onda, naravno, menza.

Zagreb je upravo dobio novu studentsku menzu, a nama se čini da ima premalo mjesta za sve. 570 studenata će ovdje jesti? FOTO

Objavljeno 30.10.2019. u Laganini

Sigurni da je otvorenje nove menze na TTF-u razveselilo sve studente koji ondje studiraju, no ne možemo, a da se ne zapitamo - hoće li biti dovoljno mjesta za sve...

Puno meze, malo kuhaju: Zavirili smo u studentske frižidere – evo koliko su puni... ili prazni! FOTO

Objavljeno 30.10.2019. u Laganini

Otvorili ste svoje frižidere, priznali što se u njima najčešće, a što najrjeđe nalazi te pokazali pravi trezor vlastitih dragocjenosti. Pa, pogledajmo!

Tetris challenge na fakultetski način: Nisu službe spašavanja, ali imaju što pokazati – najvrjednije što imamo su naši STUDENTI

Objavljeno 29.10.2019. u Laganini

Tetris Challenge je zabavni i viralni trend koji se proširio iz švicarskog grada Züricha u kojemu je lokalna policija po prvi puta objavila prepoznatljivu fotku opreme jednog policijskog vozila, naslagane polegnute i uredno složene na tlu.

Živciraju te 'penzići'? Evo zašto su studenti i starci skoro identični

Objavljeno 28.10.2019. u Laganini

Ovako na prvu može vam se učiniti da sugrađani koji su zakoračili u 'jesen života' ne mogu biti dalje od studentske populacije što se tiče – svega. No, ako malo pobliže usporedite ove dvije dobne grupe, postat će vam jasno da razlike između njih nisu baš tako duboke...

Studentica pjesmom pozdravila nove stanare doma: 'Niste sami. Nas 500 u sebi zbog ispita kipi i drami!'

Objavljeno 25.10.2019. u Laganini

U redakciju nam je ovih dana ponovno pristigla pjesmica studentice Andreje s Učiteljskog fakulteta u Osijeku. Tema kojom se ovog puta pozabavila pravi je evergeen - savjeti za sve brucoše koji po prvi put stanuju u studentskom domu.

Studentica strahuje da će ostati 'babadjevojka': 'Gdje da nađem dečka kad sam samo kod kuće ili na faksu?'

Objavljeno 24.10.2019. u Laganini

Koliko je lako pronaći dečka ili djevojku ako cijelo vrijeme provodite na faksu ili kod kuće jer učite za ispite?Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se