Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Život u 14 kvadrata: U garsonijeri u najpopularnijem kvartu za studente možete istovremeno kuhati i sjediti na WC-u

Objavljeno 27.04.2018. u Laganini

Do sada smo vidjeli da se iznajmljuje sve i svašta pa se nazove "stanom". Meta iznajmljivača uglavnom su mladi i studenti valjda uz pretpostavku da će baš oni pristati živjeti i u maloj šupici. Ovoga puta naišli smo na prostor od 14 kvadrata koji bi stanodavac vjerojatno iznajmio studentu jer u oglasu napominje da se stan nalazi u blizini fakulteta.

Anatomija pobijedila! Studenticu od pljačkaša spasila njena teška torba – puna knjiga

Objavljeno 27.04.2018. u Laganini

Jeste li ikada teglili preteški ruksak ili torbu s atlasima i debelim priručnicima do faksa ili knjižnice i proklinjali svoju sudbinu? Nakon priče ove studentice, shvatit ćete da je u težini vaše torbe – vaša snaga! I najbolji sustav protiv pljačkaša.

Uđi i isplači oči - ali samo na 10 minuta! Studentica napravila 'ormar za plakanje' u knjižnici

Objavljeno 26.04.2018. u Laganini

Studiranje nije lako: često podsjeća na mješavinu bijesa, tuge, stresa, ali i sreće u trenucima kad studenti ostvare rezultate koji su željeli. Budući da su za vrijeme kolokvija i ispitnih rokova svi studenti u istom 'ispitnom sosu', jedna studentica se dosjetila kako da kolegama u knjižnici olakša učenje...

Kako se u menzi jelo prije iksice? Pogledajte čime su prije 20 godina studenti plaćali hranu – FOTO

Objavljeno 25.04.2018. u Laganini

Postoji velika ljubav između studenata i menzi pa dok 'peglaju' svoje iksice kako bi napunili prazne želuce, ne razmišljaju puno o tome kako se nekada plaćala hrana u menzi. Prije više od 20 godina studenti su klopu plaćali bonovima iz SC-a, a neki su vrijedili 'čak' jednu lipu.

KVIZ, a teži od ispita: 'Biste li radije' pitanja o MENZI koja će vas dovesti do ludila

Objavljeno 24.04.2018. u Laganini

Uvijek znate što ćete jesti u menzi i ondje vas rijetko što može iznenaditi? Ili ste pak vrsta studenta koji uvijek neodlučno očima skenira menije dana kao što tele gleda u šarena vrata? Bez obzira na to koja ste vrsta studenta, kviz koji smo za vas pripremili izut će vas iz cipela. I da, težak je!

Student medicine pokazao koliko je knjiga i skripti pročitao tijekom 6 godina faksa: Koliko su visoke vaše hrpe? FOTO

Objavljeno 24.04.2018. u Laganini

Kada biste poslagali sve svoje fakultetske skripte i knjige na hrpu, na što bi to podsjećalo? Vjerojatno na kosi toranj u Pisi. Baš je to napravio jedan student medicine pa pokazao da na kraju šeste godine ima knjiga za dva solidna tornja.

Studentica s Učiteljskog opjevala studentsku hranu: Usporedila obroke iz menze sa scenama iz horora

Objavljeno 23.04.2018. u Laganini

Andrea Krejči studentica je treće godine Učiteljskog studija u Osijeku. U slobodno vrijeme, kojega baš i nema, piše pjesme i dijeli sve studentske muke sa svojim kolegama.

Školarine vrijedne 18 milijuna kuna: Maturant poslao hrpu prijava pa upao na 83 fakulteta

Objavljeno 23.04.2018. u Laganini

Nedavno su korisnici interneta ostali zabezeknuti kada su pročitali da je srednjoškolac Michael Brown upao na 20 fakulteta s kompletno plaćenom školarinom. Maturant je upao na sve željene fakultete među kojima je i velik broj prestižnih sveučilišta, ali čini se da postoji maturant još uspješniji od njega.

Opako ga iritirao student s razmjene dok nije shvatio zašto mu stalno zatrpava stol knjigama

Objavljeno 18.04.2018. u Laganini

Studenti koji dođu na razmjenu uglavnom se brzo uklope u novu sredinu, ali čini se da zbog jezične barijere ipak može doći do nesporazuma. Najbolji primjer za to je student koji je mislio da njegov kolega s razmjene namjerno ostavlja svoje stvari na njegovom stolu kako bi ga isprovocirao, no u pitanju je bilo nešto sasvim drugo.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se