Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Naši životni profesori: Važne lekcije koje su nas naučili prijatelji s faksa

Objavljeno 27.12.2016. u Laganini

Iako se među ljudima često priča da su nam jedini pravi prijatelji oni iz djetinjstva ili iz srednjoškolskih klupa, brojna iskustva mladih pokazuju da su itekako dobre prijatelje upoznali tek za vrijeme studentskih dana.

Student beskućnik: bez krova na glavom studira na Hrvatskim studijima jer želi postati profesor

Objavljeno 27.12.2016. u Laganini

S 19 je prvi put završio na ulici. Vraćao bi se kući, ali zbog loših obiteljskih odnosa, s 21 je nepovratno ostao prepušten sam sebi i bez krova nad glavom.

Trebam li raspakirati kofer ili? Dileme svakog studenta koji je došao kući za blagdane

Objavljeno 27.12.2016. u Laganini

Kada studiramo u drugom gradu uglavnom se za blagdane vratimo kući na fino pečenje, besposličarenje i susret s rodbinom, ali taj povratak na nekoliko dana zna biti vrlo zbunjujuć.

Ono si što pjevaš: Tvoja omiljena božićna pjesma otkriva kakav si student

Objavljeno 23.12.2016. u Laganini

Glazba je ono što utječe na naše emocije, a oko božićnih pjesama nema dvojbe: ili ih volite ili vam se od njih diže kosa na glavi.

Kad je Djed Božićnjak bio stvaran: Zašto je Božić bio bolji kada smo išli u školu

Objavljeno 23.12.2016. u Laganini

Još se uvijek sjećamo uzbuđenog lijeganja u krevet na Badnju večer jer to je značilo da će Djed Mraz brže doći i da će ispod bora zasjati pokloni. No, to ostaje lijepa uspomena jer odavno nismo djeca i znamo da ćemo se za Božić totalno istrošiti.

Ni Grinch im nije ravan: Studenti žele zabraniti Božić na kampusu

Objavljeno 23.12.2016. u Laganini

Ponekad se svi osjećamo kao Grinch i totalno nam se ne da sudjelovati u svim tim blagdanskim čudesima i obavezama, ali studentima sa Sveučilišta Virginia je skroz prekipjelo pa su potpisali peticiju za zabranu Božića na kampusu.

Gdje studenti provode zimu: Najpopularnija turistička odredišta za mlade

Objavljeno 22.12.2016. u Laganini

Iako budžet studenata nije izdašan, nakon polaganja kolokvija, a prije zimskih ispitnih rokova, jednostavno se treba malo odmoriti i nagraditi za uloženi trud.

Primjer koji treba slijediti: Sveučilište studenticama nudi besplatne tampone i uloške

Objavljeno 22.12.2016. u Laganini

Djevojkama nije potrebno opisivati sve popratne pojave menstruacije jer nadutost, krvarenje, promjene raspoloženja, grčeve i ples hormona osjete svaki mjesec. Jedan fakultet to dobro zna pa su svojim studenticama odlučili olakšati barem financijsku stranu ove priče.

Policajac gentleman: Zaustavio studenta, ali umjesto kazne pokazao mu jedan koristan trik

Objavljeno 22.12.2016. u Laganini

Studenti vozači složit će se da je jedan od najgorih osjećaja u vožnji onaj kad 'nabasamo' na policajca u trenutku kad nismo bili najpažljiviji za volanom. I dok kod nas policajac zaustavlja 'lizalicom', u SAD-u se rotirke pale i za najmanji prekršaj, a upravo zato je iznenađujuć potez jednog policajca.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se