Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

U blagdanskom ruhu: Riješi KVIZ i saznaj koji božićni film predstavlja tebe kao studenta

Objavljeno 28.11.2018. u Laganini

Kraj studenog donosi blagdansko ozračje jer uskoro se pali i prva svijeća na adventskom vijencu. Osim božićnih pjesama koje nas 'nabrijavaju' na skorašnji blagdan, tu su i božićni filmovi koje iz godine u godinu gledamo s jednakim zadovoljstvom i uzbuđenjem.

Revolucionarna ideja: Studentica osmislila opremu uz pomoć koje će muškarci dojiti bebe

Objavljeno 26.11.2018. u Laganini

Živimo u vremenu kada su studenti vrlo bitne karike u novim idejama jer ih očigledno imaju puno i to srećom – puni su dobri ideja. Tako je studentica imena Marie-Claire Springham osvojila prvu nagradu od Meaning-Centred Design Awardsa koji ju svake godine dodjeljuje za najbolji dizajn. Ona je dizajnirala opremu s kojom će muškarci moći dojiti. Oprema se sastoji od pumpice i prsluka koji podsjeća na grudnjak.

'Bildam i učim, a i dalje ne ide': Student se požalio da nikako ne može naći djevojku – što bi mu savjetovali?

Objavljeno 22.11.2018. u Laganini

Mnogi bi sigurno rekli da je lako naći ljubavnog partnera na fakultetu, jer, logično, ta zgrada je puna ljudi i često studenti moraju biti u interakciji jedni s drugima. No, sami studenti znaju kako je to teško jer nekada ti baš ne ide od ruke koliko god se trudio. Baš kao i student strojarstva iz ove priče.

Možda nećete povjerovati, ali istina je: Ovih 17 znakova pokazuju da ste zapravo inteligentiji nego što mislite

Objavljeno 22.11.2018. u Laganini

Znakovi visoke inteligencije kriju se skoro na svakom koraku, samo ih treba prepoznati. Što prije studenti shvate da su zapravo dosta inteligentni, tim bolje jer tada će im i samopouzdanje porasti, a s tim možda i rezultati na fakultetu.

Da je barem više takvih: Profesor pozvao sve svoje studente na blagdansku večeru

Objavljeno 21.11.2018. u Laganini

Profesori i studenti ne moraju imati striktno 'poslovni' odnos, a pravi dokaz za to je profesor sa Sveučilišta Marshall u Huntingtonu. Naime, on je sve svoje studente iz grupe pozvao na večeru povodom Dana zahvalnosti i tom gestom oduševio sve.

Ne grije te ljubav? Nema frke! Riješi KVIZ i saznaj gdje ćeš upoznati srodnu dušu za vrijeme studija

Objavljeno 19.11.2018. u Laganini

Ako ste mislili da studiranje treba obilježiti samo učenje i obaranje svjetskog rekorda u ispijanju alkohola, prevarili ste se! To je vrijeme kada mnogi upoznaju svoje srodne duše (ili barem to na početku misle), a budući da je bolje na ljubav naići prije, nego kasnije, dobro je znati gdje savršenu osobu za sebe možemo sresti.

Pametni telefon ispred klope: Istraživanje pokazalo da bi studenti radije bili gladni nego bez mobitela

Objavljeno 19.11.2018. u Laganini

Ovisnost o mobitelu 'boljka' je modernog doba pa od nje, logično, pate i studenti...ili barem tako kažu rezultati jednog istraživanja. Naime, istraživanje je pokazalo da će studenti radije gladovali nego bili bez mobitela.

Urnebesni video pokazuje kako je to biti 'vječni' student: 'Sin mi je prosječni hrvatski student, stariji od svojih profesora'

Objavljeno 14.11.2018. u Laganini

Kako izgleda prosječni hrvatski student? Ima li 63 godine i studira na Pravnom fakultetu u Zagrebu te djeluje starije od vlastitih roditelja? Čini se da da!

Poznati glumac i voditelj objavio fotku iz studentskih dana pa sve iznenadilo kako je njegov kolega nekada izgledao s kosom

Objavljeno 13.11.2018. u Laganini

Glumci Tarik Filipović i Rene Bitorajac dobro su poznat tandem jer često glume zajedno te vode emisije, a prije puno godina su i studirali zajedno na Akademiji dramskih umjetnosti. Tarik je objavio fotku s Reneom iz studentskih dana i pokazao da njegov kolega nekada nije bio ćelav.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se