Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Snjegovići napali studentski dom u Zagrebu: za sve su krive ove studentice

Objavljeno 07.12.2016. u Laganini

Predblagdansko vrijeme za studente znači nekoliko stvari: kaos na fakultetima, kolokvije, nesanicu, ali i veselje jer će uskoro imati priliku na nekoliko dana otići svojim kućama.

Cmok&bok: Ljubite se bez srama na skrivenim mjestima tijekom Adventa u Zagrebu

Objavljeno 07.12.2016. u Laganini

Poznavatelji engleskog jezika znaju da je izraz 'Kiss and tell' popraćen negativnom konotacijom, ali u 'režiji' ekipe iz agencije Bruketa&Žinić dobiva sasvim novu asocijaciju. 'Cmok&bok' je nova ruta uklopljena u mobilnu aplikaciju Zagreb Be There koja vam omogućava da se poljubite na zagrebačkim skrivenim mjestima.

Dobra vijest za studentice: ovaj ženski adut trebao bi svim muškarcima biti na prvom mjestu

Objavljeno 05.12.2016. u Laganini

Prioriteti se mijenjaju s godinama: ako vam je s petnaest bilo bitno kako vam se potencijalni partner odijeva ili kakvu glazbu sluša, čini se da se s godinama ono važno za scenarij 'i živjeli su sretno do kraja života' bitno mijenja.

Sa stijene na faks: Svjetski prvak u penjanju studira na zagrebačkoj Ekonomiji

Objavljeno 02.12.2016. u Laganini

Borna Čujić piše svoje prve kolokvije na studiju Poslovne ekonomije u Zagrebu, ali iza njega su već godine staža u penjanju. Ovaj 19-godišnjak svjetski je prvak u penjanju koje će 2020. postati olimpijski sport pa se sprema Hrvatskoj donijeti zlatnu medalju.

Ovako bi studentski smještaj trebao izgledati: je li ovo najljepša kuća za studente u Hrvatskoj?

Objavljeno 02.12.2016. u Laganini

Nedavno objavljeni oglas na popularnoj stranici Njuškalo oduševio je kolege. Pažljivo i lijepo uređena kuća za studente osvježenje je u odnosu na 'studentski smještaj' koji se inače iznajmljuje.

Od švercanja do preživljavanja s 50 kuna tjedno: Stvari u kojima su studenti pravi stručnjaci

Objavljeno 02.12.2016. u Laganini

Kada završimo fakultet postajemo visokobrazovani stručnjaci u određenom području, ali vjerovali ili ne, s ovom ekspertizom stječemo i onu drugu: u razno-raznim svakodnevnim vještinama koje nam pomažu preživjeti studentske dane.

Najluđi početak studiranja: znaš li koji brucoši 'skaču preko kože'?

Objavljeno 01.12.2016. u Laganini

Znate one američke filmove u kojima brucoši prolaze poseban oblik inicijacije prije primanja u bratstvo? Ako ste mislili da su inicijacije priče početka 'akademske zrelosti' priče za nekog drugog prevarili ste se jer upravo to prolaze brucoši sa zagrebačkog Rudarsko-geološko-naftnoga fakulteta.

VIDEO: Prvi Mannequin Challenge hrvatskih studenata snimljen u teretani na Savi

Objavljeno 30.11.2016. u Laganini

Svijetom se šire videi takozvanog Mannequin Challenge-a: trenda u kojem sudionici na nekoliko sekundi ostanu 'zamrznuti' u pokretu i nepomični, poput lutaka u izlozima dućana. Trend su navodno pokrenuli studenti s Floride.

Samo za studentice: Kako privući pažnju kolege (bez provokativnih selfija)?

Objavljeno 29.11.2016. u Laganini

Danas je igra zavođenja totalno promijenila pravila pa umjesto da mladi ljudi i studenti odlaze na dejtove i na taj se način upoznaju, pažnja se privlači seksi 'sebićima' i frekventnim lajkanjem istih.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se