Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Nije za peticu u indeksu, ali mijenja život! Profesor studentima skuhao kavu, a onda im održao lekciju koju će zauvijek pamtiti

Objavljeno 22.10.2019. u Laganini

Često se formalno obrazovanje strogo odvaja od onog životnog. No, ovaj je profesor pronašao načina da svojim studentima održi lekciju koja im neće donijeti peticu u indeksu, ali će im itekako koristiti u životu.

Student agronomije iz Zagreba postao junak dana: Pomogao starici u tramvaju i otpratio je kući

Objavljeno 18.10.2019. u Laganini

U moru sivila i crnih vijesti, ima i onih koje nam uljepšaju dan. Kao priča o studentu koji je svojim dobročinstvom uljepšao dan jednoj starici kojoj je pozlilo u gradskom tramvaju.

Online sveučilište na kojem studira 30 tisuća studenata pokreće studij za influencere

Objavljeno 15.10.2019. u Laganini

Svijet društvenih mreža, a čini se i onaj mimo njih, danas je nezamisliv bez Instagram influencera, a koliko je trend zastupljen pokazuje i vijest da se otvorio i fakultet za influencere na društvenim mrežama.

Ljubavna priča dvoje studenata za rođendan fakulteta: Više od 1000 studenata snimalo himnu Ekonomije FOTO

Objavljeno 15.10.2019. u Laganini

Proteklih dana na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu kamere su bilježile projekt kakav domaća glazbena scena još nije upoznala. Bend Pravila igre i EFZG udružili su snage te stvorili himnu Fakultetu za 100 godina postojanja, a tom je prilikom snimljen i spot s više od 1000 studenata.

Brucoš Dorian u bedu i patnji: U Varaždinu upisao studij zbog smjera koji ne postoji 10 godina

Objavljeno 14.10.2019. u Laganini

Samo u Hrvatskoj...imate mogućnost putem portala upisati smjer koji se ne nudi već desetljeće...

Najbolji su baloni studentice Tiane: Medvjedići, labudovi, cvjetići – svi su ludi za njenim kreacijama

Objavljeno 14.10.2019. u Laganini

Prvo se bojala zvuka pucanja balona, sada od velike potražnje neke ponude mora i odbiti. Tiana ima zakon hobi koji će vas impresionirati...

Već 10 godina prodaje istu stvar? Nepoznati čovjek kuca na vrata stanara zagrebačkog doma

Objavljeno 11.10.2019. u Laganini

Život u zagrebačkim studentskim domovima sve je samo ne dosadan. Kao što se zajednička druženja, solidarnost i mnoge dobre stvari odvijaju među studentima domova, podjednako ima i onih koje nisu tako ružičaste.

Studentica predala 'prazan' papir na ispitu i dobila 5: Profesor se oduševio kad je shvatio kako je riješila zadatak

Objavljeno 11.10.2019. u Laganini

Nije baš uvijek predaja praznog lista umjesto eseja kreativan postupak. Naročito kada uzmemo u obzir koliko je to postala učestala praksa. I kako sad profesori da znaju imaju li u razredu novog, neshvaćenog Salingera ili samo ljenjivca kojemu se baš nije dalo pisati esej?

Studentica medicine se požalila: 'Jedna profesorica me rušila, a druga rekla da sam znala bolje od svih'

Objavljeno 09.10.2019. u Laganini

Svi znamo da profesori nisu roboti – svakome se može dogoditi loš dan, subjektivna procjena koja se ne mora podudarati s objektivnim znanjem ili percepcijom studenta o tome koliko zna. No, svaki bi profesor morao imati čvrste i pravedne kriterije 'jednake za sve' po kojima ocjenjuje studente.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se