Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Studentice zakuhale super projekt: raznovrsnim jelima predstavile bogatu riječku gastro ponudu

Objavljeno 14.10.2016. u Laganini

Studentice posljednje godine Filozofskog fakulteta, Odsjeka kulturologije, pri udruzi IKS (Inicijativa kulturnih studija), na najbolji način pokazale su što su sve naučile od svojih profesora.

Nakon saborskog restorana, Pernar u studentskoj menzi: 'Ako nemate iksicu, jeftinije je jesti u Saboru'

Objavljeno 12.10.2016. u Laganini

Popularni, novoizabrani saborski zastupnik Ivan Pernar rado dopušta drugima da mu zavire u tanjur, a drugi se rado odazovu pozivu...

Ivan Pernar prokomentirao saborski restoran: 'Ovo je jeftinije nego u studentskoj menzi!'

Objavljeno 11.10.2016. u Laganini

Već smo prije pisali o ekstremno jeftinim cijenama u saborskom kafiću i restoranu gdje se kava može popiti za 3,50 kuna te pojesti sendvič za 10 kuna.

Sandi, Novković, Šimić: Sex simboli koji su 90-ih mamili uzdahe studentica

Objavljeno 11.10.2016. u Laganini

Rekli bi ljudi da 'svako vrijeme nosi svoje' što se može primijeniti i na to kakvi su frajeri 'imali prođu' u pojedinim desetljećima. Govorimo o poznatim simpatijama za kojima su cure prije više od 16 godina totalno poludjele i lijepile njihove postere iznad kreveta.

Studentska romantika: Slatke poruke koje vam mogu proći samo na faksu

Objavljeno 10.10.2016. u Laganini

Iako nam tijekom studiranja fakultet preokupira većinu slobodnog vremena i života generalno, uvijek imamo vremena za slanje romantičnih poruka dragoj osobi pred kojom se ne bojimo razotkriti i pokazati da smo totalna 'lignja'.

Sve ono što nam NE TREBA za ispit: Usputne stvari koje ćemo naučiti na faksu

Objavljeno 07.10.2016. u Laganini

Studiranje bi trebalo biti barem donekle bezbrižno razdoblje u životu kada su nam jedine brige vezanje uz učenje i uz planiranje ludih tuluma vikendom. Neki misle da će s faksa izaći sa znanjem filozofa Nietzschea pa ostanu razočarani kada shvate da su u stvari naučili sve živo osim onoga što će im trebati u struci.

Za rokove dušu dalo: recept za kavu koja vas drži budnima i do 18 sati

Objavljeno 07.10.2016. u Laganini

Kada bi nam netko rekao da je bio budan preko 16 sati pomislili bismo da ta osoba ima kroničnu nesanicu ili da je 'napudrala nos', ali vjerovali ili ne postoji recept za kavu koja ljude drži budnima više od pola dana.

Baš i nisu tako super: Precijenjene stvari u studentskom životu

Objavljeno 06.10.2016. u Laganini

Kada prestanemo brojati koliko krigli piva možemo popiti u sat vremena i krenemo brojati režije koje imamo za platiti ovaj mjesec znamo sa sigurnošću da je 'bezbrižno' studentsko vrijeme iza nas.

Prokletstvo timskog rada: najgore vrste kolega s kojima ćeš raditi grupne projekte

Objavljeno 06.10.2016. u Laganini

Grupni projekti su ono na što uglavnom zamračimo, a posebno onda kad u grupi završimo s onima koje najblaže rečeno možemo nazvati 'mrtvnim puhalima'.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se