Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

40 stupnjeva u hladu: Ovako se popravlja ventilator na studentski način

Objavljeno 28.06.2017. u Laganini

U studentskim domovima još uvijek ima života. Unatoč visokim temperaturama, dok ne polože zadnji ispit u ovome roku i ne odu na zasluženo ljetovanje, studenti moraju nekako preživjeti u svojim neklimatiziranim sobicama.

Andrea Andrassy napisala pismo studentu koji sere da ne stigne učit

Objavljeno 27.06.2017. u Laganini

Duhovita komičarka Andrea Andrassy jednom tjedno objavljuje kolumnu na Index.hr portalu, a njen britko 'pero' dotakne se mnogih aktualnosti. Ovaj put to su studenti i ispitni rokovi koji još uvijek traju...

Kad Hrvatica zapliva američkim vodama: Studentica Dina preplivala 46 kilometara oko Manhattana

Objavljeno 27.06.2017. u Laganini

Plivanje je nekima omiljeni sport, drugima hobi, a treći se upuste u pravu plivačku avanturu. Putem 'ekstremnijeg' plivačkog pothvata pošla je zagrebačka 21-godišnja studentica Dina Levačić koja je preplivala preko 40 kilometara oko otoka Manhattan.

Djevojke iz doma - oprez! Mladić usred noći ulazi studenticama u sobu, jednu dirao po nozi

Objavljeno 26.06.2017. u Laganini

U zagrebačkim domovima Stjepan Radić i Cvjetno naselje nerijetko se događaju ekscesi s nepoznatim ljudima koji ulaze studentima u sobe. Tako su stanari doma mogli posvjedočiti krađama, nedozvoljenom fotkanju djevojaka pod tušem i sličnim situacijama, a sudeći po priči nekoliko studentica, najnoviji 'slučaj' tiče se nepoznatog mladića koji im upada u sobe noću.

Mislite da je vama teško? Poznati dizajner ispričao zašto mu je trebalo 30 godina da diplomira

Objavljeno 23.06.2017. u Laganini

Slavimir Stojanović jedan je od najpoznatijih beogradskih dizajnera. Unatoč sjajnoj karijeri i snažnom utjecaju na srpski, ali i središnjoeuropski dizajn i reklame, jedna želja ostala mu je neostvarena – sve dosad.

Osim na koncertima, slušati ga možete i na faksu: Znate li koji naš poznati pjevač predaje na fakultetu?

Objavljeno 20.06.2017. u Laganini

Gosti predavači su većinom omiljeni među studentima jer nisu tipični profesori nego uglavnom ljudi iz struke koji iz prve ruke mogu dati odgovor na sva studentska pitanja. Naš poznati pjevač Massimo Savić našao se upravo u toj ulozi, a svoja predavanja drži na Veleučilištu VERN.

'Riješite mi ispit i plaćam 250 kuna': Student objavio oglas za posao na koji se nitko ne bi trebao javiti

Objavljeno 19.06.2017. u Laganini

Varanje na ispitima u Hrvatskoj nije ništa uobičajeno, a mnogima je to na 'ponos i diku' jer su uspjeli prepisati, a da ih profesor 'nije primijetio'. Prepisivači će reći da je to 'snalažljivost', odlika koju svatko treba imati, ali treba odmah reći: prepisivanje na ispitu je pogrešno. Još više je pogrešno platiti nekome da ispit napiše umjesto nas.

Jer želi trenirati i mozak: Znate li koji naš poznati sportski as studira na Kineziološkom fakultetu?

Objavljeno 16.06.2017. u Laganini

Nije novost da sportaši nakon svoje profesionalne karijere upisuju fakultete, a ista stvar je i kod nas. Tako smo mogli vidjeti bivšu skijašicu Niku Fleiss na studiju novinarstva na Veleučilištu VERN', ali i na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu krije se još jedan sportski šampion.

Neobičan oglas izazvao reakcije: Traži se cimerica s VSS diplomom ili postdiplomskim

Objavljeno 16.06.2017. u Laganini

Nekim oglasima za cimera se možemo pošteno nasmijati jer su inovativni i puni humora, a drugima se također možemo nasmijati pa nakon toga zaplakati. Takav jedan oglas prokomentirala je blogerica i radijska voditeljica Nina Slišković, a u njemu se traži cimerica s visokom stručnom spremom.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se