Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Urnebesni video: Huligani iz gimnazije pokazali razlike između srednjoškolaca i 'fakultetlija'

Objavljeno 06.07.2017. u Laganini

Svi studenti znaju da je postoje velike između života u srednjoj i onog na fakultetu pa tako dok smo srednjoškolci marljivo učimo za testove dok na faksu partijamo do jutra čak i noć prije ispita. Mnogobrojne razlike između srednjoškolskog i studentskog života vjerno i humoristično su prikazali dečki iz ekipe Huligani iz gimnazije.

Studentica Barbara igra za Hajduk: 'S tribina su mi dovikivali da se vratim u kuhinju'

Objavljeno 06.07.2017. u Laganini

Žene zanima nogomet te ga rado igraju, a naša sredina bi se s tim trebala već 'pomiriti'. Da djevojke rasturaju u ovom 'muškom sportu' dokaz je i poznata Abby Wambach koja se našla uz bok popularnom Messiju, a naš hrvatski primjer za to je studentica Kineziologije u Splitu kojoj je 'nogač' zasigurno najvažnija sporedna stvar na svijetu.

'Za diplomu ima fora, ona vam se kupuje': Evo kako popularni S.A.R.S. pjeva o obrazovanju

Objavljeno 04.07.2017. u Laganini

Popularni beogradski bend S.A.R.S. objavio je video spot za pjesmu 'Diploma', snimljenu u suradnji s Bišketom.

Za plakati od smijeha: U zagrebačkom domu osvanula 'sigurna soba' na studentski način

Objavljeno 30.06.2017. u Laganini

Sigurnost nam uvijek treba biti na listi prioriteta pa se to svakako može upotrijebiti na situacije u prometu, seksu, ali čini se i u studentskom domu.

Za 2 tjedna smo shvatile da smo u krivu: Studentice pokazale kako zapravo izgleda studiranje u Hrvatskoj

Objavljeno 30.06.2017. u Laganini

Prije nego krenemo na fakultet imamo svoje viđenje studentskog života, a kada konačno uplovimo u akademske vode, vidimo da su naša očekivanja bila uglavnom kriva. Toga su svjesne i brucošice Pravnog fakulteta u Zagrebu koje stoje iza smiješnog YouTube videa kojim su pokazale što je 'stvarnost vs. očekivanje'.

Frustrirani student iz Zagreba traži pomoć: Kako istovremeno biti na dva ispita?

Objavljeno 29.06.2017. u Laganini

Koji ispit je gori i od onog najtežeg u semestru? Onaj koji se održava u isto vrijeme kada i drugi ispit. Takve situacije su na fakultetima vrlo česte za vrijeme ispitnih rokova pa se postavlja pitanje trebaju li studenti imati super moći da to sve 'ishendlaju'?

40 stupnjeva u hladu: Ovako se popravlja ventilator na studentski način

Objavljeno 28.06.2017. u Laganini

U studentskim domovima još uvijek ima života. Unatoč visokim temperaturama, dok ne polože zadnji ispit u ovome roku i ne odu na zasluženo ljetovanje, studenti moraju nekako preživjeti u svojim neklimatiziranim sobicama.

Andrea Andrassy napisala pismo studentu koji sere da ne stigne učit

Objavljeno 27.06.2017. u Laganini

Duhovita komičarka Andrea Andrassy jednom tjedno objavljuje kolumnu na Index.hr portalu, a njen britko 'pero' dotakne se mnogih aktualnosti. Ovaj put to su studenti i ispitni rokovi koji još uvijek traju...

Kad Hrvatica zapliva američkim vodama: Studentica Dina preplivala 46 kilometara oko Manhattana

Objavljeno 27.06.2017. u Laganini

Plivanje je nekima omiljeni sport, drugima hobi, a treći se upuste u pravu plivačku avanturu. Putem 'ekstremnijeg' plivačkog pothvata pošla je zagrebačka 21-godišnja studentica Dina Levačić koja je preplivala preko 40 kilometara oko otoka Manhattan.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se