Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

[VIDEO] Student zakasnio na dodjelu diplome: Stranci u vlaku odlučili ga utješiti

Objavljeno 02.06.2017. u Laganini

Kada se već potrudimo završiti faks tada nastojimo doći na vrijeme na vlastitu promociju diplome. No, to nije pošlo za rukom jednom studentu. Iako je zakasnio na svoju dodjelu diplome, prijatelji i nepoznati putnici iz podzemne priredili su mu mini promociju.

Ponosi se svojim najprljavijim stanom: Studentica živi u hrpi neopranog suđa i smeća

Objavljeno 01.06.2017. u Laganini

Može se reći da je (umjerena) urednost vrlina te da smo svi ponekad lijeni kada se radi o pospremanju prostora u kojem boravimo. Nerijetko studentski stanovi izgledaju kao da je na njih pala atomska bomba, ali jedna studentica se okrunila titulom vlasnice najprljavijeg studentskog stana.

Krao sam wi-fi, okretao burgere i prao zahode: Podijelio sa svima što je sve prošao da bi diplomirao

Objavljeno 01.06.2017. u Laganini

Put do diplome nije lagan ni kratak, posebice kad ganjate diplomu prestižnog i skupog sveučilišta kao što je Harvard.

Studentica farmacije na konferenciji sponzoruša otkrila trikove kako uhvatiti bogataša

Objavljeno 31.05.2017. u Laganini

Konferencija posvećena sponzorušama u Londonu pod nazivom 'Sugar Baby Summit' godišnje okuplja djevojke koje žele naći i zadržati bogataša. Ove godine na konferenciji je predavanje održala i 21-godišnja studentica farmacije iz Bournemoutha pa savjetovala djevojke što im je činiti.

Pakao ispitnih rokova: Fotka studenata koji spavaju na predavanju nasmijala svijet

Objavljeno 31.05.2017. u Laganini

Tijekom stresnim ispitnih rokova i paklenih koncentričnih krugova učenja svaka minuta sna je dobro došla. Budući da se bliži kraj semestra, nespavanje u studenata je u punom jeku, ali zato su uvijek potpora jedni drugima.

Neobični ukrasi zagrebačkih domova: Što sve studenti drže na prozorima svojih domskih soba?

Objavljeno 30.05.2017. u Laganini

Tko god je prošao kroz dvorišta zagrebačkih studentskih domova mogao je zamijetiti da studenti na prozorima drže doista svašta. Prozori su (nekako očekivano) puni pivskih flaša i butelja vina, a često se tu nađu i neki neočekivaniji predmeti.

Naslovi koje niste mogli prestati čitati: Top 5 najčitanijih članaka u svibnju

Objavljeno 30.05.2017. u Laganini

Različiti događaji obilježili su svibanj pa smo tako mogli vidjeti 'igru prijestolja' na lokalnim izborima, situaciju na rubu skandala kada govorimo o kurikularnoj reformi i Ministarstvu znanosti i obrazovanja, ali čitali smo i koji će fakulteti ove godine biti u top pet najpopularnijih.

Studentska vizija Zagreba: Ilica postaje 'skillica', a Tratinska ulica alternative

Objavljeno 29.05.2017. u Laganini

Studenti prostornog planiranja i regionalnog razvoja s Geografskog odsjeka zagrebačkog PMF-a imaju vlastito rješenje za napuštene objekte u Zagrebu. Naime, oni bi pojedine ulice pretvorili u 'tematske oaze' što bi prema njihovom mišljenju privuklo još više ljudi u metropolu.

[FOTO] Zagrebački studenti otkrili kako izgleda jedan dan u njihovom svakodnevnom životu

Objavljeno 26.05.2017. u Laganini

Studentski dani popraćeni su učenjem, pisanjem seminara i zadaća, 'hodočašćem' po predavanjima te dobrim druženjem. Budući da su neki dani lakši od drugih, poput primjerice petka, prošetali smo se studentskim domom dr. Ante Starčević, poznatijim kao Šara, te pitali što će danas točno raditi.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se