Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Urnebesno: Student nije imao čime izmjeriti mikrovalnu pa to napravio bocama votke

Objavljeno 14.04.2017. u Laganini

Snalažljivost je osobina koja dobro prolazi na faksu, a kada se tome doda i maštovitost dobije se recept za pravi urnebes. Ovo o čemu pričamo je idealno ilustrirao jedan student koji nije imao metar za mjerenje pa se poslužio onime što je prvo našao.

Ima 24 godine: Kandidat za gradonačelnika Splita je doktorand sa zagrebačke Filozofije

Objavljeno 13.04.2017. u Laganini

Mladih lica na hrvatskoj političkoj sceni je samo sve više, a jedan od novih kandidata za gradonačelnika Splita je mladić koji je završio studij istraživačke sociologije i to u skraćenom roku.

Prava snalažljivka: Studentici špageti poslužili kao olovka

Objavljeno 12.04.2017. u Laganini

U životu je vrlo važno biti snalažljiv, a ta osobina osobito dobro dođe na fakultetu. To je pokazala i studentica iz Dallasa kojoj su špageti poslužili kao 'školski pribor'.

Kriju se od banaka: Ispovijest Amerikanaca koji su pobjegli iz države kako bi izbjegli vraćanje studentskog kredita

Objavljeno 12.04.2017. u Laganini

Opcija studentskog kredita postoji svuda u svijetu, a situacija u SAD-u je vrlo specifična jer ondje studenti godinama moraju vraćati velike svote novca koje su im bile potrebne za studiranje.

Gori nego CIA: Studenticu tata 'špijunirao' s krova pa nasmijao internet

Objavljeno 10.04.2017. u Laganini

Neki ljudi jedva čekaju da postanu studenti kako bi se odselili daleko od svojih roditelja te mogli uživati u studentskom životu, ali nekim 'starcima' nema pomoći pa svoju djecu prate u stopu.

Prava bešćutnost: Studenti u dom donijeli uginulu životinju i fotkali se

Objavljeno 07.04.2017. u Laganini

Studenti sa Sveučilišta Gulf Coast na Floridi napravili su nešto na što se nitko ne bi trebao ugledati. Naime, studenti su uz cestu pronašli mrtvog aligatora te ga odvukli u domsku sobu i fotkali se s njim.

Šokantni rezultati: Profesori na fakultetu bolje ocjenjuju fizički atraktivne studentice

Objavljeno 06.04.2017. u Laganini

Ponekad nam nije jasno zašto smo dobili neku ocjenu od koje profesor ne odustaje dok je naša kolegica dobila višu ocjenu, a napisala je iste stvari u ispitu kao i mi. Nažalost, razlog tome može biti jer profesor baš tu kolegicu smatra atraktivnijom.

Suluda kupka: Studentice napunile kadu makaronima sa sirom i okupale se

Objavljeno 05.04.2017. u Laganini

Makaroni ili tijesto sa sirom omiljeno je jelo mnogima, a osim što ga je lako napraviti, očito može poslužiti i u neke druge svrhe što su pokazale dvije cimerice.

'Profesor me mrzi - šmrc šmrc': Izgovori studenata koji ni nakon 10 godina nisu diplomirali

Objavljeno 31.03.2017. u Laganini

Završiti ili ne završiti pitanje je sad, a ako pitate nekog apsolventa on će vam dati 'originalan' razlog zašto još nije gotov s faksom. Studente se ionako ne bi trebalo pitati koliko im je ispita ostalo do kraja, ali znate i sami da se uvijek nađe netko 'pametan' koga će to zanimati.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se