Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

DNEVNIK APSOLVENTA: Jedan dan u životu klošara

Objavljeno 28.04.2016. u Laganini

U životu ništa nije stalno ni sigurno, pa tako ni krov nad glavom. Nakon praške avanture upustio sam se u avanturu traženja drugog smještaja.

Književnost na zabavan način: splitski studenti približavaju lektiru maturantima

Objavljeno 28.04.2016. u Laganini

Ne mora svatko uživati u čitanju, ali svatko tko želi položiti državnu maturu iz hrvatskog jezika morat će pročitati lektiru, ma koliko mu mrska bila.

Trebaju li ministri biti visokoobrazovani: Janica bez diplome predložena za doministricu

Objavljeno 27.04.2016. u Laganini

Blago je reći da je vijest o imenovanju naše najtrofejnije sportašice svih vremena, Janice Kostelić, za doministricu i pomoćnicu ministra zaduženu za sport izazvala buru komentara u javnosti.

Sveučilište 'Ljepotica i zvijer': Neka našu diplomu uzme 'ko hoće i kome treba

Objavljeno 22.04.2016. u Laganini

'Ljepotica i zvijer' zasigurno većini nas predstavlja uspomenu na djetinjstvo i uživanje u Disneyjevim bajkama. U Brčko Distriktu BiH značit će nešto sasvim drugačije, no jednako 'bajkovito'.

DNEVNIK APSOLVENTA: Bio sam u Pragu, ali preko svog praga ne mogu

Objavljeno 21.04.2016. u Laganini

Svatko od nas barem jednom godišnje odluči promijeniti sredinu u kojoj živi. No, promjena sredine s apsolventima sigurno nije ono na što ste pomislili.

Kraj Novog kampusa Sveučilišta u Zadru osvanuo mural u spomen zadarskim 'djevojčicama'

Objavljeno 18.04.2016. u Laganini

Zadar ovih dana dobiva svoje, vjerojatno, najbolje grafite ikad, a stvaraju se pred očima građana na trošnom zidu nasuprot sveučilišnog kampusa, na mjestu gdje je godinama stajao natpis 'I hvala ti za svaki tren djevojčice draga'.

Očigledno je: Ovo su stvari koje će bez sumnje razotkriti svakog brucoša na faksu

Objavljeno 15.04.2016. u Laganini

Konačno si upisao fakultet i čini ti se kao da je svijet tvoj. Zagrijavaš se za predavanja, već si pronašao smještaj i znaš kako ćeš se hraniti te jedva čekaš da se što prije sljubiš s masom studenata i postaneš jedan od njih. Ali, ne tako brzo! Brucoše se zapravo veoma lako opazi u masi jer kao da strše i izgledom i ponašanjem.

Otkačena statistika: student s Harvarda pronalazi vezu između najluđih stvari na svijetu

Objavljeno 13.04.2016. u Laganini

Želite znati koja je veza između Nicolasa Cagea i utapanja, konzumacije margarina i razvoda?Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se