Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Ima li tko jači? Maturantica se prijavila na 115 fakulteta i upala na sve

Objavljeno 30.04.2019. u Laganini

Učenica iz New Orleansa Antoniette Love primljena je na čak 115 različitih koledža i sveučilišta diljem SAD-a za koje se prijavila. Budućoj studentici ponuđena je školarina u iznosu od nevjerojatnih 3 milijuna dolara.

Buduća inženjerka: Studentica Mia je nova Miss Universe Hrvatske

Objavljeno 29.04.2019. u Laganini

Pobjednica izbora za Miss Universe Hrvatske je mlada Korčulanka Mia Rkman koja je k tome i studentica.

Kofer pun odjeće i cigareta: Ovako izgleda spremanje imotskog studenta u Zagreb nakon Uskrsa

Objavljeno 26.04.2019. u Laganini

Što sa sobom natrag u Zagreb donose studenti iz Imotskog nakon Uskrsa? Ako ste mislili da je u pitanju domaća rakija ili mamina 'spiza' gadno ste se prevarili...

'Breaking Bad' na faksu: Profesor prisiljavao svoje studente da proizvode drogu i sad mu prijeti 10 godina zatvora

Objavljeno 24.04.2019. u Laganini

Kada profesori svoje znanje koriste u krive i ilegalne svrhe tada slijedi neizbježan scenarij: zatvor. Tako je jedan japanski profesor farmakologije u Japanu tjerao svoje studente da proizvode drogu MDMA pod izlikom da je htio produbiti te proširiti njihovo znanje.

Tko kaže da se ne može učiti u ZET-ovom tramvaju? Ovaj mladić je sa sobom u prijevoz donio i radni stol FOTO

Objavljeno 17.04.2019. u Laganini

Kako biste reagirali da uđete u tramvaj i tamo zateknete dečka koji za radnim stolom uči? Sigurno bi bili iznenađeni kao i putnici u tramvaju broj 7 nakon što su vidjeli performans jednog mladića.

Tko ima najviše šanse? Studenti napravili aplikaciju koja predviđa tko će zasjesti na željezni tron u 'Igri prijestolja'

Objavljeno 16.04.2019. u Laganini

Svi pričaju o početku nove sezone popularne 'Igre prijestolja' pa čak i oni koji ne gledaju seriju koja je zaludjela pola zemaljske kugle. Među velikim obožavateljima nalaze se i studenti. Neki od njih jednostavno ne mogu čekati kraj posljednje sezone pa su osmislili algoritam koji će predvidjeti ono što se svi pitaju – tko će naposljetku sjediti na tronu?

'Buraz, hajdemo se đorati': Student zamijenio hlače sa strancem da ne zakasni na faks

Objavljeno 15.04.2019. u Laganini

Odavno znamo da su studenti vrlo dovitljivi, ali nema snalažljivijeg studenta od 19-godišnjeg studenta kemije. Naime, on je obukao kraće hlače na fakultet jer je taj dan bilo lijepo vrijeme, ali je zaboravio da na laboratorijskim vježbama mora imati dugačke hlače. Na tu činjenicu je zaboravio pa se usput zamijenio sa strancem za hlače kako ne bi zakasnio na faks i dobio manju ocjenu.

Neodgovornost na djelu: Zbog dejting aplikacija porastao broj spolnih bolesti među studentima

Objavljeno 11.04.2019. u Laganini

Mnogi strahuju od spolno prenosivih bolesti pa se zato tijekom seksa štite prezervativima. No, čini se da to ne vrijedi i za studente. Naime, rezultati jednog istraživanja pokazuju porast spolnih bolesti među studentima i to zbog dejting aplikacija poput Tindera.

Buba švabe svud: Student htio pojesti kolač iz slastičarne u biblioteci i ugledao odvratan prizor

Objavljeno 11.04.2019. u Laganini

Studenti nakon učenja obično vole nešto prigristi, a najčešće se radi o desertu. Čokolada nekako najbolje sjeda nakon 'buljenja' u skriptu pa je isto htio napraviti i beogradski student nakon što je bio u Narodnoj biblioteci Srbije. Ondje se nalazi i slastičarnica, no ugledao je gadljiv prizor i odustao od kolača.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se