Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Mlada fotografkinja Sara Pukanić fotka vaše omiljene Startasice

Objavljeno 24.05.2016. u Laganini

Legendarna američka fotografkinja Berenice Abbott davno je rekla kako 'fotografija pomaže ljudima da se vide' i pritom nije lagala jer ovaj medij jednako služi umjetnosti, ali i boljem prenošenju stvarnosti koja nas okružuje.

Mama na kampusu: posjet kćeri studentici završio simpatičnom blamažom

Objavljeno 23.05.2016. u Laganini

Sigurni smo da vam ideja roditelja u vašoj domskoj sobici nije najdraža na svijetu. Zbog toga svakih par vikenda ipak odete kući da im ovakve stvari ne bi pale napamet – kao recimo iznenaditi vas u vašem domu ili na kampusu...

Kroz igru riječi do jedinstvenog rječnika: Kreativni maturant osmislio Rijeknik

Objavljeno 23.05.2016. u Laganini

Maturant riječke Prirodoslovne i grafičke škole osmislio je nešto sasvim posebno čime odaje počast jezičkoj i kulturološkoj jedinstvenosti svoga grada Rijeke...

Najljepše pismo posvećeno svim apsolventima: 'Ovo je godina zadnjih stvari'

Objavljeno 20.05.2016. u Laganini

Što reći, što napisati, što poručiti svima vama kojima se približava i taj dan – dan svečane dodjele vaših diploma, dan kad ćete postati akademski građani i početi tražiti svoje mjesto pod Suncem i posao koji će vas ispunjavati i zadovoljavati?

Kiklop bez po' muke: Studenti iz Splita najteža književna djela pretvaraju u zabavno i zanimljivo štivo

Objavljeno 20.05.2016. u Laganini

Studenti filoloških smjerova (talijanski, hrvatski, engleski jezik), okupljeni oko udruge iTHEom s Filozofskog fakulteta u Splitu ustrajni su u svojoj nakani da pomognu svim maturantima i budućim studentima koji na državnoj maturi moraju polagati hrvatski jezik i književnost.

Ribice s amonijakom, čips s jogurtom: najneobičnije grickalice koje jedu studenti diljem svijeta

Objavljeno 20.05.2016. u Laganini

Godišnje se u cijelom svijetu potroši više od 300 milijarde dolara na popularne 'grickalice' koje nemaju nikakvu nutritivnu vrijednost. No, usprkos tome, jedemo ih u prevelikim količinama, a gotovo da svaka zemlja u svijetu ima svoju omiljenu.

DNEVNIK APSOLVENTA: Sjećanje na jednu norijadu ili kad ti prošlost dođe k'o budali šamar

Objavljeno 19.05.2016. u Laganini

Ponekad se u životu dogode stvari koje nam probude sjećanja. Taj deja vu pokrene lavinu emocija i kasnije se samo dogodi da jedno vrijeme živimo prošlost. To se događa i apsolventima, pogotovo kad je u pitanju norijada.

Opasno po život: Sveučilište zabranilo bacanje kapa u zrak na promociji

Objavljeno 18.05.2016. u Laganini

Početkom ovog tjedna nesretni britanski studenti saznali su da ove godine neće smjeti bacati kape u zrak na ceremoniji dodjele diploma. No, Sveučilište East Anglia ponudilo im je alternativu...

Oglas za posao zbunio studente: potrebno pet godina iskustva

Objavljeno 17.05.2016. u Laganini

Stranice SC-a u Zagrebu bogatije su za jedan zanimljivi oglas za posao. Ako znaš programirati, ispunjavaš jedan od uvjeta za prijavu, ali onaj drugi teško da će zadovoljiti prosječan student...Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se