Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Student na bijelom konju spasio dan: Curi posudio svoje tenisice za labos iz kemije

MojFaks | Laganini, 16.03.2017.Student na bijelom konju spasio dan: Curi posudio svoje tenisice za labos iz kemije

Tko kaže da su svi džentlmeni izumrli? Istina je da možda na predavanju baš sjedite pored jednog kao iz ove priče.

Vanessa i Mark imaju 20 godina i zajedno studiraju na havajskom Sveučilištu. Njihova priča započela je još pred kraj osnovne škole kad su se sprijateljili i postali nerazdvoji, ali su prohodali tek prošle godine.

Prošli tjedan, Vanessa je bila toliko van sebe zbog ispitnih rokova da je zaboravila obuti zatvorene cipele koje su obavezne za pohađanje labosa iz kemije pa je obula otvorene sandale. Srećom pa je imala princa na bijelom konju koji je uskočio i riješio njen problem!

"Kad sam shvatila da ne nosim odgovarajuću obuću (profesor je vrlo strog po tom pitanju), umjesto da vozim natrag kući i onda ponovo na fakultet, Mark je inzistirao da uzmem njegove tenisice", ispričala je za BuzzFeed.Kako je dalje objasnila, ova je gesta tipična za njenog dragog. Često joj nosi ruksak, laptop ili juri s jednog kraja kampusa na drugi kako bi joj isprintao zadaću za taj dan.

Naravno da su ga na internetu prozvali najboljim dečkom svih vremena, drugi su se pridružili komentarima o tome da su napravili jednake ustupke svojim partnerima, a treći su pak bili začuđeni što Mark i Vanessa nose isti broj obuće. Kako bi doskočio ovakvim komentarima, na svom Twitter profilu napisao je "Oprostite što imam mala stopala".

Oboje kažu da nisu očekivali ovoliko medijske pažnje i da trenutno uživaju u svojih petnaest minuta slave.

L.B./izvor: BuzzFeed
foto: kolaž/Twitter@MarkWithaSea


cipelelaboskemijadress codetenisicenajbolji dečkoKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se