Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Studenti na aparatima – nema buhtli, pletenica, pizze kulen! Zatvorena pekarna kraj doma na Cvjetnom

MojFaks | Laganini, 13.11.2019.Studenti na aparatima – nema buhtli, pletenica, pizze kulen! Zatvorena pekarna kraj doma na Cvjetnom

Nakon rušenja svima poznatog Sidra, jučer je zatvorena pekarna Fino i Friško pored studentskoga doma Cvjetno naselje.

Studenti Cvjetnoga naselja ostali su jučer bez omiljene pekarne koja se nalazi u neposrednoj blizini studentskoga doma Cvjetno naselje. Naime, kako neslužbeno doznajemo, pekarna koja godinama hrani (ali i zapošljava) studente na adresi Cvjetna cesta 13, zatvorena je do 13.12. zbog inspekcije.

Željno iščekuju petak trinaesti u prosincu


Mnogi su studenti još uvijek u šoku i ne vjeruju da se njihova najdraža lokacija za pekarske proizvode i ranojutarnje/kasnonoćno utočište zatvorilo, pa čak i kratkotrajno. Komentari studenata su mnogobrojni, a najveći broj njih žali upravo za burekom, pizzom, pletenicom sa sirom, buhtlom s čokoladom... Većini je studenata ova pekarna bila alternativna zamjena za pokoji obrok u menzi pa se jedan od studenata našalio komentarom: "Mijenjam cvjetno za bilo koji dom uz moju nadoplatu."

foto: Luka Milat@Facebook@ekipa s CVJETNOG

Još uvijek neprežaljeno Sidro, a sad i pekara na Cvjetnom... neki su od komentara brojnih studenata kojima je ova pekarnica bila ujedno i spas za jutarnji doručak ili pak kasnu večeru nakon 22 sata.

U komentarima objave u Facebook grupi stanara ovoga doma sa strane osoblja omiljene pekarne javila se i gospođa Blaženka koja zahvaljuje svim studentima na riječima podrške te je najavila ponovno otvorenje pekarne u petak 13.12. uz riječi: "Vidimo se u petak 13. na buhtli, bureku, vrućoj pletenici. Skupa ćemo opet pobijediti zavist i jal ljudi. Ljubim vas", poručila je.

V.S.
Foto: Facebook@Fino i Friško


pekarastudentiCvjetno naseljeFino i FriškoKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se