Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Studenti vrijeme je da zagrijete stolice... U CineStaru!

MojFaks | Laganini, 19.11.2019.Studenti vrijeme je da zagrijete stolice... U CineStaru!

CineStar slavi 16.rođendan, a tim povodom tijekom jednog dana svim posjetiteljima nudi ulaznice po sjajnoj cijeni od samo 16 kuna!

Za ljubav između Kina CineStar i studentske populacije možemo reći da je ona prava. Kada ti se ne da učiti, muče te prijatelji, cura, dečko – odlazak u kino i gledanje nekog novog filmskog ostvarenja uvijek se pokazalo kao dobra opcija. Plus, tu su popusti koje svaki student može iskoristiti putem Student carda. Tako studentska kartica svojim vlasnicima donosi jeftinije cijene ulaznica, i naravno menija – jer što je dobar film ako malo ne zamastimo i brk?

Tu je i dobro poznata Cine Srijeda, a iduća 27. studenog bit će još posebnija.  Naime, na taj dan CineStar slavi svoj sweet sixteen rođendan, a kako bi je što veselije proslavili, spremili su promo ponudu za svoje posjetitelje: sve ulaznice bit će simboličnih 16 kuna. Okej, već vidimo gdje provodimo večer naredne srijede. 


Foto:Shutterstock

Po cijeni od 16 kuna će biti i ulaznice koje uključuju neke posebne dodatke poput 3D projekcija, ljubavnih sjedala i VIP sjedala, a jedino će se dodatno naplaćivati 4DX formati. Ova specijalna rođendanska proslava postala je već tradicionalna u CineStar kinima, koja na taj dan budu ispunjena do posljednjeg mjesta.

Eh, sad je samo potrebno odlučiti koji film pogledati. Hoće li to biti Joker, ako uopće postoji neki student koji ga još uvijek nije pogledao, ili horror poput Doctor Sleepa, ili pak igrano-dokumentarna drama Dnevnik Diane Budisavljević? Kompletan repertoar pogledajte na stranici, a zbog očekivane navale, mi vam savjetujemo da svoje ulaznice osigurate na vrijeme. 

Znači odmah.

Nemoj čitati dalje, jedna ulaznica manje. 

A.Z.
Foto: Promo/ Jacob Lund -Shutterstock.com via Teen385


CineStarkinofilmovipromo srijedajeftinije ulaznicestudentiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se