Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Studentica farmacije na konferenciji sponzoruša otkrila trikove kako uhvatiti bogataša

MojFaks | Laganini, 31.05.2017.Studentica farmacije na konferenciji sponzoruša otkrila trikove kako uhvatiti bogataša

Konferencija posvećena sponzorušama u Londonu pod nazivom 'Sugar Baby Summit' godišnje okuplja djevojke koje žele naći i zadržati bogataša. Ove godine na konferenciji je predavanje održala i 21-godišnja studentica farmacije iz Bournemoutha pa savjetovala djevojke što im je činiti.

Posjetiteljica ove konferencije pitala je glasno: "Što ako želim biti trofejna žena?", a predavačica, ujedno i studentica farmacije, Clover Pittilla, odgovorila je: "Slijedi svoje snove i učini to!".

Naime, ova studentica držala je predavanju na "Summitu sponzoruša" prošli tjedan u Londonu te je svim djevojkama koje žele pronaći sponzore dala "korisne" savjete.

...Šokantno: Čak trećina studenata financirala bi troškove studiranja seksom...


...Studentice se sve češće 'druže' s bogatim frajerima koji im plaćaju faks i ostale troškove...


Ovu konferenciju organizirali su kreatori aplikacije za spojeve naziva Seeking Arrangement pomoću koje potencijalni sponzori mogu pronaći djevojku koju će obasipati skupim poklonima. Djevojke željne znanja iz "sponzorstva" morale su za ova predavanja izdvojiti čak 150 funti što uopće nije malo novaca pa se pitamo jesu li one već bogate ili su našle sponzora, ali koji ne zadovoljava njihove potrošačke apetite.


Otkad je bila brucošica želi vezu sa starijim muškarcima koji će ju obasipati poklonima te tvrdi da dečki njene generacije žele samo seks... foto: Instagram@cloverpittilla


Ne libi se javno reći da je u potrazi za suggar daddyjem... foto: Instagram@cloverpittilla

Na kraju predavanja organizirano je zabavno druženje na kojem su buduće sponzoruše pokazale sve što su naučile. Čini se da su "šećerni tatice" sve popularniji među studentima i studenticama jer često možemo vidjeti da si upravo zahvaljujući njihovom novcu otplaćuju kredite za školarinu na fakultetima.Ivana Petrić
foto: Instagram@cloverpittilla


sponzorušekonferencijaClover PittillaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se