Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

'Tamo ostaješ učiti do ponoći iz knjige od 1000 stranica': Klinci iz vrtića svojim riječima opisali što je to fakultet – VIDEO

MojFaks | Laganini, 12.06.2018.'Tamo ostaješ učiti do ponoći iz knjige od 1000 stranica': Klinci iz vrtića svojim riječima opisali što je to fakultet – VIDEO

Kao djeca imali smo vlastitu predodžbu fakulteta pa smo vjerojatno zamišljali da tamo idu mladi, ali ozbiljni ljudi koji znaju što će sa svojim životom, svojom budućnošću i budućim poslom. Sada kad smo odrasli, znamo da smo se prevarili pa nas dječji odgovori uvijek mogu nasmijati kao i dječje poimanje svijeta.

Djeca uvijek daju najbolje i najiskrenije odgovore pa dok ih slušamo lijepo se nasmijemo. Tako su djeca iz jednog srpskog vrtića u emisiji "Kefalica" ponudili svoje odgovore na pitanje "Što je to fakultet?". Koliko su slatki ne moramo ni pričati, a neki od odgovora su zaista smiješni.

...Nekad sam o faksu mislio, a sada... Svi studenti tijekom studiranja promijene mišljenje o fakultetu i studentskom životu...Tako jedan dječak govori da je fakultet mjesto na kojem studenti uče do ponoći, a da bi prošli moraju pročitati knjigu od tisuću i nešto stranica. Iako to i nije tako daleko od istine, slatko je vidjeti razmišljanje vrtićke djece u vezi fakulteta koji će najvjerojatnije u svoje fakultetske klupe zasjesti za otprilike 15 godina.Nakon ovog videa žalit ćete što vas roditelji nisu pitali isto pitanje s pet godina i što to nisu snimili pa da vidite koliko bi vam se odgovor razlikovao od ovog danas.

Ivana Petrić
foto: screenshot Facebook/Pixlr


fakultetvrtićšto je to fakultetdjecaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se