Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Tata u videu priznao zašto nije sretan kad se kćer vrati s faksa za blagdane

MojFaks | Laganini, 02.01.2017.Tata u videu priznao zašto nije sretan kad se kćer vrati s faksa za blagdane

Za većinu studenata povratak kući za zimske praznike je pravi doživljaj jer će vidjeti svoju obitelj, družiti se s prijateljima iz srednje te konačno jesti domaću papicu, ali što o tome svemu misle njihovi roditelji?

To se uglavnom rijetko kada pitamo jer ipak je njihova "dužnost" primiti svoju djecu studente u okrilje obiteljskog doma. No, jedan tata, Dan Howard, iz SAD-a je sjajno opisao kako je on doživio povratak svoje kćeri tijekom praznika i to u videu koji je stavio na fejs.

Ovaj urnebesni tata očito ima čelične živce što je pokušao i opisati, a nakon ovoga ćemo se možda i pitati misle li naši roditelji da se ponašamo skroz čudno kada dođemo kući. Tata studentice prvo opisuje kako je dočekao kćer na aerodromu te morao nositi njen kofer koji je bio ekstremno težak jer kotačić na njemu bio pokidan.Dalje opisuje kako je kćer neki dan pozvala prijatelje k sebi pa su u 3 ujutro pekli kolačiće i naravno ostavili sve neočišćeno i nepospremano pa se tako mlijeko ukiselilo dok ga je tata našao. No, ima tu i drugih dogodovština o kojima priča kao primjerice da kćer sada živi u dnevnom i da svi preskaču preko njene odjeće.

...Koja legenda: Tata originalnim poklonom 'istrolao' sina koji je tek diplomirao...


Iako je malo zbunjen, tata Dan je video završio u pozitivnom tonu i pritom skupio preko pet tisuća pogleda.

Ivana Petrić
foto: Facebook@Dan Howard


tatablagdanipovratak kućiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se