Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Tehnologija spaja pravu ekipu – gdje god bili

MojFaks | Laganini, 02.10.2018.Tehnologija spaja pravu ekipu – gdje god bili

Što svaka prava ekipa treba? Nekoga tko sve organizira! Ona jedna osoba koja uvijek ima ideju kamo ujutro otići na kavu, kako se najbolje organizirati za učenje, ali i što raditi subotom navečer.

Čak i ako ne uspijete upasti na neki party, ili za njega jednostavno niste raspoloženi, uvijek možete napraviti svoj. Ako je ekipa prava zabaviti se možete bilo gdje, pa makar sjedili u sobi, a party tada može biti i natjecanje u slaganju robota! Kada ste posljednji puta slagali svog vlastitog robota? Zahvaljujući Tele2 sad imate priliku.

Mi Robot Builder je moderna i tehnološki modularna igračka kojom se upravlja uz pomoć besplatne aplikacije Mi Robot Builder za Android i iOS. Dinosaur, letjelica ili robot? Za sastavljanje pojedinog oblika potrebno je oko 7 sati, što znači sate zabave za cijelu ekipu! Dovoljno je okupiti svoj Robotim i složiti Mi Robot Builder na bilo koji od ta tri načina slaganja, pa čak i organizirati natjecanja u spretnosti i brzini.U današnje vrijeme tehnologija je prisutna u skoro svakom aspektu života. Često dobivamo dojam kako ona, oslanjajući se u prvom redu na internet, otuđuje ljude. Baš zato Tele2 svojom novom kampanjom omogućuje da tehnologija ima upravo suprotni učinak; okupljanje ekipe i prijatelja uz pomoć Mi Robot Builder-a.

PR tekst


RobotimTele2Robot BuilderKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se