Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Tko se ne bi uplašio? Studentica kolegama priredila smicalicu maskirana u lika iz hororca VIDEO

MojFaks | Laganini, 31.10.2018.Tko se ne bi uplašio? Studentica kolegama priredila smicalicu maskirana u lika iz hororca VIDEO

Ljubitelji najstrašnije noći u godini, odnosno, Noći vještica, konačno su došli na svoje. Danas je dan za maskiranje u popularne likove iz horor filmova i priča, a što biste napravili da sretnete jednog takvog lika primjerice ispred faksa ili u domu? Sigurno bi umrli od straha, baš kao što su studenti na jednom fakultetu kada se njihova kolegica umaskirala i izvela najstrašniji 'prank'.

Makayla Martinez, studentica s američkog York Collegea, odlučila se malo našaliti sa svojim kolegama na kampusu. Ova 19-godišnjakinja obukla se kao čudovište iz horora 'The Rake' i tako malo uplašila svoje kolege...i kada kažemo malo, zapravo mislimo puno!Nakon što je kostim lika iz horora vidjela na Twitteru, odlučila je na njega potrošiti oko 40 dolara kako bi uspjela u svom naumu plašenja kolega uoči Noći vještica. Kolege je "vrebala" i plašila po kampusu i domu, a kako sama kaže, većina kolega se neugodno smješkala i svi su se pitali tko se krije iza maske. Makayla kaže da je lova za taj kostim najbolje potrošena u njenom životu.

Priznajte, i vi bi se uplašili!


...[FOTO] Nema većeg (ne)prijatelja od cimera: Studenti pokazali kako vole mučiti svoje sustanare...Ivana Petrić
foto: Twitter@makaylarose___


pranknajstrašniji pranksmicalicahororNoć vješticaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se