Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

TRAŽI SE PEPELJUGA SA SAVE: Ostavila 9 pari obuće u domskoj sobi! FOTO

MojFaks | Laganini, 02.10.2019.TRAŽI SE PEPELJUGA SA SAVE: Ostavila 9 pari obuće u domskoj sobi! FOTO

Studentske grupe domova na Facebooku, služe mnogim stvarima. Tako je u popularnoj grupi 'Save' objavljena fotka putem koje se traži moderna Pepuljuga, koja je u staroj sobi ostavila ne jednu cipelicu, već čak devet pari cipela!

Studentica antropologije i arheologije Monika Grgić uselila se u nedjelju navečer u svoju sobu u 7. paviljonu kultnog zagrebačkog doma Stjepan Radić, poznatijeg kao Sava. Kad je krenula s čišćenjem sobe, zatekla je zanimljivo društvo u jednoj od ladica.

"Za kraj čišćenja, ostavila sam te dvije ladice jer u njih stavljam random stvari. I eto otvorim tu ladicu i blago se šokiram. Pet minuta sam prvo stajala i pokušala shvatiti zašto je devet pari obuće u mojoj ladici. Prvo sam mislila kao da su cimeričine, ali opet znam da ne posjeduje takvu vrstu obuće. Uglavnom, nije mi bilo nimalo jasno", priča nam Monika. 

Kako nam govori, prava vlasnica se još uvijek nije javila, ali je nakon objave u grupi, dobila nekoliko upita prodaje li tu obuću.

"Iskreno ne znam što bih napravila. Nisu moje, pa mi nije u redu dati/prodati ih, ali opet, ako se nitko ne javi.. nemam pojma još stvarno. Hajde da je ostao jedan par, pa dogodi se svakome je l', ali 9 pari obuće? I realno sve je u super stanju. Presmiješna mi je cijela situacija još uvijek", komentira studentica. 


Foto: Facebook@Studentski dom "Stjepan Radić" - "Sava"

Nakon što je Monika objavila fotografiju ladice pune obuće u Facebook grupi studenata doma 'Sava', ekipa je naravno komentirala 'Pepeljuga slučaj'. Neki su tagirali frendice, pojedini željeli kupiti, a oni odvažniji dali su i neki savjet, poput: 'baci ih kroz prozor'. Sudbina ove obuće još uvijek je neizvjesna, a nadamo se da će Pepeljuga naletjeti na objavu ili ovaj tekst.

A.Z./foto: privatna arhiva/objavljeno uz dopuštenje


Studentski dom "Stjepan Radić"SavastudentiobućasobauseljenjePepeljugaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se