Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Trebaš lovu, ali još uvijek ne znaš što bi radio? Riješi KVIZ i saznaj koji je studentski posao stvoren za tebe

MojFaks | Laganini, 07.05.2018.Trebaš lovu, ali još uvijek ne znaš što bi radio? Riješi KVIZ i saznaj koji je studentski posao stvoren za tebe

Osim što uče i zabavljaju se, studenti također i rade. Sezona studentskih poslova je uvijek u jeku, a posebice tijekom ljeta kad se najlakše može pronaći poslić, čak i privremeni. Studenti svoj budžet uglavnom podebljavaju različitim šljakama pa su tako mnogi prošli sve i svašta dok se neki još uvijek dvoume oko toga što bi mogli raditi.

Rad u administraciji, operater u pozivnom centru, konobar, prodavač na štandu – sve su to uloge u kojima se studenti mogu naći, osobito ako su skloni radu i studentskim poslovima. No, i dalje ima studenata koji iz različitih razloga do sada nisu radili te misle da bi trebali pa nisu sigurni odakle početi niti kakav bi posao bio idealan za njih.

...Usudite li se? Riješite KVIZ i saznajte koji tip profesora odgovara vašoj osobnosti...


...KVIZ: Zašto te hejtaju kolege s faksa?...


...Istina, laž ili apsurd? Riješite KVIZ i provjerite koliko uistinu znate o studiranju u Hrvatskoj...


Ako ste još uvijek u dvojbi, a novčanik vam je sve tanji, vrijeme je da riješite kviz i saznate koji je studentski posao idealan baš za vas:
Ivana Petrić
foto: Darko Ba/arhiva MojFaks


kvizstudentski posaoposaokoji posaoKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se