Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

VIDEO Profesor studente oslobodio ispita i organizirao božićni tulum – došlo samo nekoliko njih

MojFaks | Laganini, 14.12.2018.VIDEO Profesor studente oslobodio ispita i organizirao božićni tulum – došlo samo nekoliko njih

Studentima jednog američkog fakulteta profesor je zadao neobičan i zanimljiv zadatak. Morali su prevariti korisnike interneta te 'udariti' po njihovim emocijama kako bi u sklopu kolegija s područja medija propitali 'viralnost'. I da, uspjeli su!

Šestero studenata sa Sveučilišta Missouri State prevarila je tisuće korisnika Twittera. Zašto? Profesor im je zadao zadatak! Profesor Andrew Cline koji predaje kolegije u vezi medija organizirao je lažni božićni party u jednoj od predavaonica umjesto da studenti pišu ispit. Naravno, to je laž koju su profesor i studenti servirali javnosti na Twitteru.

...Kad ti predaje legenda: Profesorica s Filozofskog nasmijala studente porukom na kabinetu...Riječ je o tome da su u sklopu njegovog kolegija testirali "viralnost" te koliko brzo neki video, koji uopće ne mora biti istinit, postane popularan na internetu i masovno podijeljen. Profesor i studenti igrali su na emocije pa je studentica Sydney Arlt na Twitter stavila video koji ostavlja dojam kao da se nitko od studenata nije pojavio na spomenutom božićnom partiju.Na videu se vidi da je u predavaonici tek nekoliko studenata i profesor koji je očigledno tužan i devastiran jer se studenti nisu pojavili, a oslobodio ih je ispita i umjesto toga pripremio božićni tulum. Studenti su prošli zadatak jer je video podijeljen preko 400 tisuća puta te je pun komentara zabrinutih ljudi koji kažu da im je srce puklo nakon što su pogledali snimku.Sam profesor je na Twitteru i objasnio da je bila riječ o zadatku. Svaka čast profesoru Clineu, ali i studentima jer ovako neobičan i cool zadatak dugo nismo vidjeli.

autor: MojFaks
foto: Twitter


profesorbožićni partytulumstudentiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se