Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

U novom ruhu: Studenticama se nije sviđala soba u domu pa su je brutalno preuredile

MojFaks | Laganini, 25.08.2017.



U novom ruhu: Studenticama se nije sviđala soba u domu pa su je brutalno preuredile

Sobe u studentskim domovima uglavnom izgledaju isto svugdje u svijetu: radni stol sa stolicom, krevet i stolna lampa, polica. Neki studenti ipak žele živjeti u prostoru koji će odražavati njihovu osobnost, kao ove dvije studentice koje su svoju domsku sobu pretvorile u pravu oazu.

Cimerice iz Teksasa, Adaline Vega i Skylar Bantz odlučile su svoju sobu u domu urediti baš onako kako bi one voljele. Ove studentice biologije i psihologije sa Sveučilišta u Teksasu pazile su na detalje prilikom preuređenja kako bi soba izgledala tip-top.






Izvor: Instagram@skylarbantz

Njihova "nova" soba izgleda poput sobe u fancy luksuznom hotelu ili vili, a za potpuno uređenje studentice su potrošile 2 400 dolara. Studentice kažu da je većina namještaja i ukrasnih detalja iz IKEA-e, a puno su pomogle i tapete koje su napravljene tako da ih je lako ukloniti.

...Ovako bi studentski smještaj trebao izgledati: je li ovo najljepša kuća za studente u Hrvatskoj?...


...7 trikova za lakše preseljenje u dom: Skupljajte vreće za smeće i role wc papira - trebat će vam...


...Ima se, može se: odmaralište za studente koji si to mogu priuštiti...


"Nismo se prije poznavale, ali kada smo vidjele da ćemo biti skupa u sobi odlučile smo se upoznati. Imale smo večeru s našim roditeljima i krenule razgovarati o preuređenju domske sobe jer smo shvatile da imamo vrlo sličan ukus i stil. Htjele smo sobu urediti u elegantnom, a opet opuštenom stilu koji stvara potpunu udobnost. Rekla bih da smo uspjele", prokomentirala je Skylar.








Izvor: Instagram@skylarbantz

Kada gledamo fotke prije i poslije uređenja možemo slobodno zapljeskati i reći: bravo cure!

Ivana Petrić
foto: Instagram@skylarbantz


studentski domdomsoba u domupreuređenje



Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se