Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

'Stavljajte profilne s dečkima da ne muvam džabe': Beogradski student urnebesnom objavom nasmijao regiju

MojFaks | Laganini, 24.08.2017.'Stavljajte profilne s dečkima da ne muvam džabe': Beogradski student urnebesnom objavom nasmijao regiju

Koliko vam se puta dogodilo da ste na Facebooku zamijetili neku osobu koja vam se na prvu svidjela pa ste ju dodali, započeli priču i onda shvatili da nemate šanse jer je već zauzeta? Sigurno barem nekoliko puta, a jednom studentu iz Beograda su takve situacije očigledno dozlogrdile pa je napisao objavu o tome.

Đorđu iz Beograda je prekipjelo pa je svoje frustracije o zauzetim djevojkama podijelio sa svima na Facebooku i naravno odmah postao predmet ismijavanja. Premda još nije poznato je li Đorđe samo dobar "trol" ili je ozbiljno "zabrijao", njegova objava donijela je brojne reakcije.


Izvor: Hardkoo 7

Student je apelirao na sve zauzete studentice da za profilnu fotku stave onu s dečkom kako bi on odmah znao da su zauzete, a ne da ih "muva" i ne uči pa kasnije sazna da imaju dečka. Bez obzira na to žali li se Đorđe 'for real' ili ne, možda bi trebao poraditi na čitanju komunikacije kod drugih pa odmah shvatiti da djevojke nisu zainteresirane nego samo ljubazne i ne žele mu otvoreno reći da ih gnjavi.

...Izveo curu s 50 kuna u džepu: 'Računao sam kao student matematike na PMF-u da se ne izblamiram...'...


...Neka sretnica odmah zna s čime raspolaže: Student napravio vlastiti 'ljubavni životopis'...


...Naučila ga lekciju: Studentici poslao svoju golu fotku, a ona ju proslijedila njegovoj mami...


Ivana Petrić
foto: Hardkoo 7


Beogradski studentstudentobjavazauzete cureKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se