Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Urnebesni video pokazuje kako je to biti 'vječni' student: 'Sin mi je prosječni hrvatski student, stariji od svojih profesora'

MojFaks | Laganini, 14.11.2018.Urnebesni video pokazuje kako je to biti 'vječni' student: 'Sin mi je prosječni hrvatski student, stariji od svojih profesora'

Kako izgleda prosječni hrvatski student? Ima li 63 godine i studira na Pravnom fakultetu u Zagrebu te djeluje starije od vlastitih roditelja? Čini se da da!

Prosječni hrvatski student je star, odmah želi političku karijeru, živi sa starcima i djeluje kao da je stariji od njih. Zvuči poznato? Ako ipak ne, onda morate pogledati video koji je napravila ekipa s News Bara.

...Ni nakon 36 godina studiranja ne odustaju: 'Vječni' studenti dali nekoliko savjeta brucošima...Oni su napravili svoju verziju serije (ili štogod to već bilo...) "Krv nije voda" pod nazivom "Pivo nije voda" i u epizodi prikazali kako izgleda hrvatski student koji neodoljivo podsjeća na situaciju s  "vječnim" studentima u Hrvatskoj. Naravno, video je sarkastičan i doslovno za upiškiti se od smijeha.Ako ne želite biti kao 63-godišnji student Marko, obavezno pogledajte epizodu "Pivo nije voda".

Ivana Petrić
foto: News Bar


Pivo nije vodavječni studentivideournebesnoKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se