Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Veća od minimalca: Na oglasnoj ploči zagrebačkog SC-a osvanuo posao sa satnicom od 2 000 kuna!

MojFaks | Laganini, 04.05.2018.Veća od minimalca: Na oglasnoj ploči zagrebačkog SC-a osvanuo posao sa satnicom od 2 000 kuna!

Satnice studentskih poslova uglavnom variraju od 18 do 30 kuna, a kada se pojavi oglas sa satnicom od 35 ili 50 kuna, on se već smatra premijom. No, vjerovali ili ne, na stranicama zagrebačkog Studentskog centra osvanuo je oglas za posao sa satnicom od 2 000 kuna. Nažalost, riječ je o tipfeleru.

Ponuda poslova je ono što studente uglavnom zanima kada krenu surfati stranicama SC-a, a mnoge je sigurno zainteresirano oglas koji nudi satnicu od 2 000 kuna. Naravno, riječ je o tipfeleru i satnica je zapravo 20 kuna.


Izvor: vijesti.rtl.hr

Ovaj prvi oglas sa satnicom većom od hrvatskog minimalca uhvatio je portal vijesti.rtl.hr jer je cifra satnice sada već promijenjena. Riječ je o pripremi vozila za najam i pomoćnim poslovima u poslovnici u Vrbanjskoj ulici. Ako je netko prvo vidio verziju oglasa sa satnicom od 2 000 kuna sigurno se jako razveselio pa je kasnije bio jako razočaran.


Nažalost, prava satnica je zapravo za 1 980 kuna manja... Izvor: screenshot sczg.unizg.hr

Što drugo reći nego: pripazite na tipfelere!


...Je li ovo najbizarniji studentski posao ikada? Ležiš na Jarunu i zarađuješ 50 kuna po satu...


...Tko želi pristati na to? Naša poznata institucija studentima nudi posao s mizernom satnicom...


...Studentica grubo prevarena nakon dogovora za studentski posao: Sve objavila na Facebooku da bi upozorila ostale...


Ivana Petrić
izvor: vijesti.rtl.hr
foto: Darko Ba/arhiva MojFaks/kunalipa.com/Pixlr


satnicaSCoglas za posaovelika satnica2000 kunaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se