Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

VIDEO: Studentica pojela gigantski hamburger, krumpriće i shake u manje od 10 minuta

MojFaks | Laganini, 04.03.2016.VIDEO: Studentica pojela gigantski hamburger, krumpriće i shake u manje od 10 minuta

Pomislit ćete: 'Ova sitna, mršava, krhka i simpatična plavuša? Skoro kilogram mesa, gusti milkshake i krumpiriće? Nema šanse!' O, ima, ima...

Kate Owens je 21-godišnja studentica marketinga iz Fleeta u Hampshireu koja se iz hobija bavi proždiranjem ogromnih količina hrane.


Ovo je njen zadnji podvig koji joj je donio planetarnu slavu: pojesti hamburger koji sadrži gotovo kilu mesa, kosane svinjetine, pljeskavice, umake, pecivo – sve u ogromnim količinama!
Osim hamburgera (koji je zapravo spoj 3 ogromna hambića) pojela je i krumpiriće i srknula ogromni punomasni milkshake sa oreo keksićem, k'o od šale i to u manje od 10 minuta.Nevjerojatna Kate kaže da joj je ovo samo hobi kojim se bavi povremeno, a u međuvremenu jede zdravo, ide u teretanu i pazi na sebe.Kaže da je jedina taktika koju primijenjuje da prvo pojede meso (bjelančevine), a tek se onda baca na ugljikohidrate.


L.B./foto: screehsnot/YouTube, Facebook


Kate Owenshamburgernatjecanje u jedenjuKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se