Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

VIDEO Zasjaj u čajnoj kuhinji i nahrani cijeli paviljon: Najbolji trik da brzo ispečeš što više palačinki

MojFaks | Laganini, 02.02.2018.VIDEO Zasjaj u čajnoj kuhinji i nahrani cijeli paviljon: Najbolji trik da brzo ispečeš što više palačinki

Palačinke nemaju manu – osim možda one jedne: što ih više pečeš, više bole noge zbog stajanja kraj štednjaka.

Koliko bi češće pekli palačinke da znate da postoji trik koji bi cijeli, ponekad mukotrpni proces, mogao ubrzati i pojednostaviti? Ova omiljena poslastica poziva na druženje, a osim po receptima po kojima se raspoznaju vrhunski majstori, svaki pravi palačinka-majstor ima svoju caku kako ih lijeva u tavicu, okreće ili čak baca u zrak.

Iako se studenti oko palačinki često druže pa se u čajnim kuhinjama izmjenjuju veći i malo manji majstori u spravljanju ove delicije, istina je da bismo svi uvijek radije mazali i jeli nego pekli i stajali kraj tavice. Ako i vi tražite način da optimizirate ovaj proces pa više vremena provedete njupajući, a manje za štednjakom, ovo je odličan trik koji morate isprobati!Iako ima onih kojima video izaziva skepsu, nama se ideja toga da preskočimo čitav proces lijevanja smjese, odmjeravanja hoće li biti predebela ili pretanka i krpanja neizbježnih rupa i rupica na mjestima na koja se smjesa ne razlije čini jako primamljivom!

L.B./foto: Todd Cravens/Unsplash


palačinketrikbrza pripremačajna kuhinjatavicaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se