Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vještica, zombi, vampir: Koja već 'isfurana' maska za Halloween predstavlja tvoje studiranje?

MojFaks | Laganini, 31.10.2018.Vještica, zombi, vampir: Koja već 'isfurana' maska za Halloween predstavlja tvoje studiranje?

Možete ju voljeti, možete ju mrziti, ali jednostavno od nje ne možete pobjeći! Pogađate? Govorimo je o najstrašnijoj noći u godini – naravno, o Noći vještica.

Postoje tri vrste studenata: oni koji mrze Halloween pa se ni neće maskirati, oni koji će se maskirati i biti skroz originalni te oni koji će se maskirati u likove koje smo vidjeli već sto puta. I koje ćemo vjerojatno stalno viđati na Noć vještica.

...Sjedneš, otvoriš knjigu, ali i dalje nešto ne štima? Riješi KVIZ i saznaj koje je mjesto za učenje idealno za tebe...Te maske su možda nemaštovite i već otrcane, ali su prisutne. Kako biste se malo opustili prije cuganja za Noć vještica, pripremili smo za vas KVIZ kako biste saznali koja već "isfurana" maska za Halloween predstavlja vaše studiranje:


Ivana Petrić
foto: Unsplash


kvizNoć vješticaHalloweenKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se