Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Noćna mora svih profesora: Popularna dejting aplikacija uvela promjenu - samo zbog studenata

MojFaks | Laganini, 25.10.2017.Noćna mora svih profesora: Popularna dejting aplikacija uvela promjenu - samo zbog studenata

Dejting aplikacije odavno su popularne među studentima, a najpoznatija među širom javnosti je Tinder. Kako bi se što više približio studentima, Tinder je uveo i novu opciju koja je namijenjena upravo njima.

"Koliko imaš godina?" i "Gdje živiš?" uobičajena su pitanja na Tinderu prilikom popunjavanja dejting profila. No, kako ne bi Tinder postao dosadan i kako bi se više približili studentima koji su na predavanjima u Tinderu su uveli novu opciju.

...Za osudu ili pohvalu? Popularna aplikacija promijenila pravila korištenja zbog studentice...


...Kako studenti koriste Tinder: Postoje dobre strane upoznavanja na internetu, ali treba biti oprezan...


Za one koji možda ne znaju, Tinder je mobilna aplikacija, a budući da su mobiteli na nekim predavanjima na fakultetu zabranjeni, ekipa iz ove dejting aplikacije dosjetila se nečeg drugog. Naime, napravili su i web aplikaciju na koju se studenti mogu spojiti preko računala u slučaju da ne smiju tu i tamo škicnuti na ekran mobitela tijekom predavanja. U ožujku će biti predstavljen novi Tinderov dodatak, a iz Tindera kažu da je "Tinder online najveća noćna mora profesora"."Mobiteli vam nisu dopušteni na predavanjima? Samo upalite laptop i neprimjetno 'svajpajte'", poručuju iz Tindera te dodaju da ništa ne smije stajati na putu da ljudi pretražuju druge korisnike, odnosno svoje potencijalne partnere.

Nismo sigurni koliko će ova ideja proći kod nas, ali moramo priznati da Tinder očito misli na sve.

Ivana Petrić
foto: Unsplash


Tinderdejting aplikacijaweb aplikacijadejtanjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se